Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Can biri elma mı dedi:KK51:

Kızlar ne bu yahu, bir okuyayım dedim sayfaları hızınıza yetişilmiyor:KK53:

Minibooktayım, çünkü yazlıktayım...Yazlıktayım çünkü izmirde canım sıkıldı..İzmirde canım sıkıldı çünkü erkekler öküzdür...Erkekler öküz olduğu için ben şu an dikilideyim..Dikilide olduğum için minibooktayım...O nedenle rahat takip edemiyorum sizi canlarım...Azcık şiir falan paylaşayım oraya buraya:KK14:

hoşş geldin melodimmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Tamam kızlar yaa kavga etmeyin....:KK20:

Abla da benim teyze de benim...

Hatta anneanne babaanne de benim.........:KK53:

Çünkü en büyük benim...

En büyük Narmik oleyyyy....:KK52:

Minibooktayım, çünkü yazlıktayım...Yazlıktayım çünkü izmirde canım sıkıldı..İzmirde canım sıkıldı çünkü erkekler öküzdür...Erkekler öküz olduğu için ben şu an dikilideyim..Dikilide olduğum için minibooktayım...O nedenle rahat takip edemiyorum sizi canlarım...Azcık şiir falan paylaşayım oraya buraya:KK14:

Hoşgeldin canım:KK34:

​Hoşgeldin Melodi

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Bende ablayım ama yaşlı değilim ona göre:KK53:

Ben yaşlıyım...Göğüslerim sarktı,kamburum çıktı,dizlerim pörsüdü,bacaklarım eğrildi,saçlarım dökülmeye başladı,25 numara miyop oldum...Hatta artık bastonla geziyorum........Cildim de buruş buruş oldu...

Estetik ameliyatlara çok para gidecek......:KK52:

Ben yaşlıyım...Göğüslerim sarktı,kamburum çıktı,dizlerim pörsüdü,bacaklarım eğrildi,saçlarım dökülmeye başladı,25 numara miyop oldum...Hatta artık bastonla geziyorum........Cildim de buruş buruş oldu...

Estetik ameliyatlara çok para gidecek......:KK52:

Yapma etme niye söylüyorsun biz şurda genciz deyip kandırıyorduk:KK52::KK52::KK52::KK52:Bende senden farklı değilim ama yinede çok gencim:21::KK52::KK52::KK52:

Yapma etme niye söylüyorsun biz şurda genciz deyip kandırıyorduk:KK52::KK52::KK52::KK52:Bende senden farklı değilim ama yinede çok gencim:21::KK52::KK52::KK52:

Onu bunu bilmem..Ben çok yaşlıyım...Ne yazmıştınız hatırlamıyorum kii..

Yaşlılık işte..Aldzaymır oldum galiba...

Huzur evine ziyaretime gelmeyi ihmal etmeyin....:KK76:

Onu bunu bilmem..Ben çok yaşlıyım...Ne yazmıştınız hatırlamıyorum kii..

Yaşlılık işte..Aldzaymır oldum galiba...

Huzur evine ziyaretime gelmeyi ihmal etmeyin....:KK76:

Emin değilim ne yazdığından bende unuttum:KK53:Ne konuşuyorduk gençlerden biri hatırlatsın:KK52::KK52::KK52::KK52:

X