Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Archangel , burada mısın ? Gelince bul beni . Mesaj çekmeyi deniyorum, 10 dakika engelinden bir türlü çekemiyorum hay kahretsin .. !

Gelince mutlaka konuşalım seninle ..

ausencia geçmiş olsun şekerim. tez zamanda bitsin fenadır çünkü diş tedavisi.

Sağolasın , dün morfinden şikayetçiydim ; bugün morfin olsa da şu ağrı geçse diyorum

Hoşgeldin reptomim , okudum hoş sebeblerden gelmeye karar vermemişsin ama olsun gelmişsin ya

kızlar cok kötüyüm ya erkek arkadsımla 4 yıllık ilişkimiz bitti.
konusacak birilerine ihtiyacım var.
tekrar actırıdım hesabmı

Herkes hak vermiş bakalım gelince bana da anlatta , bende eşsiz yorumlarımdan mahrum bırakmayayım seni.
4 yıl çok uzunmuş be...

Bende arayayım mı kuzum
Dişimin ağrısı geçer belki...

ausencia anlatırım canım.
su kenardaki reklama da gıcık oldum ha
ortada ufacık kalmıs kk yaa sinir bozucu

Evet aynen bende sinir oluyorum , giydirme reklam buna diyorlar sanırım...çok cins.

Tam listemi yollamaya girmiştim , önce buraya baktım ;yine ucundan kıyısından girdin listeme son anda

gondersene bana lıstenı azcık kopya olsa ne olur sanki cok zor su kafa karısıklıgımda valla secmek oy vermek nasıl zor gelıyor bilsen:26:[/SIZE]

iyi de iyi olsun işte
müslüm baba takılıyorum bu ara

gondersene bana lıstenı azcık kopya olsa ne olur sanki cok zor su kafa karısıklıgımda valla secmek oy vermek nasıl zor gelıyor bilsen:26:[/SIZE]

Tembellik yok , sen alışıksın ders çalışmaktan ...
Al listeyi önüne , kapat gözlerini , bizi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…