peki biz kendimiz için bir kategori açabiliyor muyuz?
Maritsa canım dün sana avatarındaki hatun kişinin kim olduğunu sormuştum ?:26:
O kadar kategori var işte , daha ne açacaksın
Dün tam yazarken düştümValla bende Tryamourdan çaldım avatarı .Sordum o da bilmiyor kıza öldüm ,bittim .
Senin arkadaşın benziyorsa buna,o da çok çok güzeldir demektir.
en hazırcevap üye seni seçerdim eğer böyle bir kategori varsa da inan ben hangileri var bilmiyorum liste bende yok : (
Sen zaten Nicole Kıdman da beğeniyordun , anladım ben seni
Evet benziyor ; yani benim onu ilk tanıdığım yıllardaki haline çok benziyor arkadaşımın.
tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((
Evet o kadınında soğuk bir güzelliği var
Benzettiğin arkadaşın yabancı o zaman değil mi :)
tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((
ilk sayfanın en altında var:26:
Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen
Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen
Melodicim seni yazmak istediğim 4 yer var ama bir üyeye 3 hak var ; hangisinden feragat etsem acaba