Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Maritsa canım dün sana avatarındaki hatun kişinin kim olduğunu sormuştum ?:26:

Maritsa canım dün sana avatarındaki hatun kişinin kim olduğunu sormuştum ?:26:

Dün tam yazarken düştüm Valla bende Tryamourdan çaldım avatarı .Sordum o da bilmiyor kıza öldüm ,bittim .
Senin arkadaşın benziyorsa buna,o da çok çok güzeldir demektir.

Dün tam yazarken düştüm Valla bende Tryamourdan çaldım avatarı .Sordum o da bilmiyor kıza öldüm ,bittim .
Senin arkadaşın benziyorsa buna,o da çok çok güzeldir demektir.

Sen zaten Nicole Kıdman da beğeniyordun , anladım ben seni

Evet benziyor ; yani benim onu ilk tanıdığım yıllardaki haline çok benziyor arkadaşımın.

Sen zaten Nicole Kıdman da beğeniyordun , anladım ben seni

Evet benziyor ; yani benim onu ilk tanıdığım yıllardaki haline çok benziyor arkadaşımın.

Evet o kadınında soğuk bir güzelliği var

Benzettiğin arkadaşın yabancı o zaman değil mi :)

tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((

ilk sayfanın en altında var:26:

Evet o kadınında soğuk bir güzelliği var

Benzettiğin arkadaşın yabancı o zaman değil mi :)

Hayır canım , göçmenler dedeleri ama bildiğin Türk

İlk sayfa yahu zaten konu öyle açıldı , elti sedefi gördün de koskoca listeyi nasıl göremedin

Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen

Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen

hanımlar vallahi neremle bakmışsam linke bi türlü göremedim : ))
neyse Allah'tan arkadaş ilk sayfada altta dedi de ulaştım, sanki köy patikasında kayboldum : ))
ben de bir kaç tane doldurmak isterim, kafamda var bir kaç isim : )

Melodicim seni yazmak istediğim 4 yer var ama bir üyeye 3 hak var ; hangisinden feragat etsem acaba

Melodicim seni yazmak istediğim 4 yer var ama bir üyeye 3 hak var ; hangisinden feragat etsem acaba

İşte şöhret ateşten gömlek bebişim, aynı zaman da güzellik başa bela
Bu yazdığın atmosfer dışına attı yine beni, söyle hele bakim nerelere yazdın

Hepsi bitsin yollayacağım.

Yapmıyorum şimdi , sinir olduğumun üyeyi özenle seçmek istiyorum

Yahu angella şakalaşıyorsunuz değil mi ?

Şaka yani bildiğimiz şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…