Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Maritsa canım dün sana avatarındaki hatun kişinin kim olduğunu sormuştum ?:26:

Maritsa canım dün sana avatarındaki hatun kişinin kim olduğunu sormuştum ?:26:

Dün tam yazarken düştüm :KK43: Valla bende Tryamourdan çaldım avatarı .Sordum o da bilmiyor :KK52: kıza öldüm ,bittim .
Senin arkadaşın benziyorsa buna,o da çok çok güzeldir demektir.

Dün tam yazarken düştüm :KK43: Valla bende Tryamourdan çaldım avatarı .Sordum o da bilmiyor :KK52: kıza öldüm ,bittim .
Senin arkadaşın benziyorsa buna,o da çok çok güzeldir demektir.

Sen zaten Nicole Kıdman da beğeniyordun , anladım ben seni :KK28:

Evet benziyor ; yani benim onu ilk tanıdığım yıllardaki haline çok benziyor arkadaşımın.

Sen zaten Nicole Kıdman da beğeniyordun , anladım ben seni :KK28:

Evet benziyor ; yani benim onu ilk tanıdığım yıllardaki haline çok benziyor arkadaşımın.

Evet o kadınında soğuk bir güzelliği var :KK31::KK31:

Benzettiğin arkadaşın yabancı o zaman değil mi :)

tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((

tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((

ilk sayfanın en altında var:26:

Evet o kadınında soğuk bir güzelliği var :KK31::KK31:

Benzettiğin arkadaşın yabancı o zaman değil mi :)

Hayır canım , göçmenler dedeleri ama bildiğin Türk:KK34:

İlk sayfa yahu zaten konu öyle açıldı , elti sedefi gördün de koskoca listeyi nasıl göremedin:KK14:

Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen:KK1:

Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen:KK1:

hanımlar vallahi neremle bakmışsam linke bi türlü göremedim : ))
neyse Allah'tan arkadaş ilk sayfada altta dedi de ulaştım, sanki köy patikasında kayboldum : ))
ben de bir kaç tane doldurmak isterim, kafamda var bir kaç isim : )

Melodicim seni yazmak istediğim 4 yer var ama bir üyeye 3 hak var ; hangisinden feragat etsem acaba :KK37:

Hepsi bitsin yollayacağım.

Yapmıyorum şimdi , sinir olduğumun üyeyi özenle seçmek istiyorum :KK51:

Yahu angella şakalaşıyorsunuz değil mi ?

Şaka yani bildiğimiz şaka:KK52::KK52::KK52:

X