- 27 Aralık 2011
- 63.312
- 61.020
Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine adaletli davranıp tek başına kalman daha iyidir(Mahatma Gandi)
aaaaa,noldu? yılın şakası mı bu?:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine adaletli davranıp tek başına kalman daha iyidir(Mahatma Gandi)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/578785-2012-kk-enleri-yarismasi-8.html
2012 ' nin enlerinden haberi olmayan yok değil mi?
Ausencia....Büyük A ile aman dikkat
Surrender boşver fiyakalı duruyor , hem seçim zamanı daha çok akıllarda kalıyorsun
Melodi kuzum , özelden seçim çalışmalarına mı başladın yahu , eee 10 dk engelide yok tabiii.
Harbiden o ikili nasıl bir araya geldi ?
Melodi yaptın mı listeni canım ?
Surrender boşver fiyakalı duruyor , hem seçim zamanı daha çok akıllarda kalıyorsun
Melodi kuzum , özelden seçim çalışmalarına mı başladın yahu , eee 10 dk engelide yok tabiii.
Kuzum yaptım bir şeyler ama daha yollamadım...
Bir de boş kategorilerim epey fazla benim..Doğru düzgün tanımıyorum ki kimseyi:44:
Sen naptın?
Reptomim gitmiş
Benimde boşum çok , netim az
Sizleri yazdım kimi yazayım işte, paylaştım aranızda kategorileri ...Pek tabii araya gözüme çarpan isimleride ekledim.
Kazen çıksın ama ya ; herşeyi o toplamış her sene.......
Gidiyorum dedi ve gitti :26:
Benimde boşum çok , netim az
Sizleri yazdım kimi yazayım işte, paylaştım aranızda kategorileri ...Pek tabii araya gözüme çarpan isimleride ekledim.
Kazen çıksın ama ya ; herşeyi o toplamış her sene.......
Gidiyorum dedi ve gitti :26:
Napıyonuz a dostlar
Yatacam birazdan, gözümden uyku akıyo
Öpüyom sizleri, yarın görüşmek üzere
Kuzum ben dediğin olaya dikkat etmemişim, düzenleyeyim tekrar...
Özel mesaj kutun dolmuş