Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hatun teknolojiyi seviyor dağılıp 3310 larımızdan yılan oynayalım :KK53:

Ben de körü körüne savunmuş gibi görünebilirim..
Elbet dönemde hatalar çokça mevcuttur...Olmasaydı zaten mucize olurdu...
Lakin şimdi ki gibi bir dönemle o dönem nasıl kıyas edilir ya?
Bu kadar mı beyinsiziz?
Bu kafa karışması değil..İşin kolayına kaçıp "öğrenmeme, yorumlamama, düşünmeme"..

Ne biliyormusun orada yapılan ?

Ezberden sataşmak.

Artıları ve eksileri her dönemin vardır.

Ama bazı dönemler yaşananlar göz önüne alındığında , bir vatan kurmak söz konusu olunca hiçbirşeye değilse dökülen kanlara , verilen mücadeleye saygı istiyor ama...

Nerdeeee???

O 3310 yılan nerden giRmiş oraya yahu???

Neyse , güzel oyundu diyeyim bari.

Ne biliyormusun orada yapılan ?

Ezberden sataşmak.

Artıları ve eksileri her dönemin vardır.

Ama bazı dönemler yaşananlar göz önüne alındığında , bir vatan kurmak söz konusu olunca hiçbirşeye değilse dökülen kanlara , verilen mücadeleye saygı istiyor ama...

Nerdeeee???

Yapılan Devrim ve inkilapların hepsini tartışırım sadece Harf devrimini tartışmam neden?

Bakın zamanlaması çok kötüydü bunu kabul edelim aceleye geldi hata arıyorsalar buna baksınlar...

Amaaaaaa ''yok efendim arap alfabesi değişmemeliydi yok kur'anın dilidir'' falan dedilermi bende şarteller atıyor!

Dilin kutsiyeti varmış gibi?! böyle bir mantık yoktur olamaz...:KK4:

Son düzenleme:
Bu hız neyi ört bas etmek için acaba:44:
Yine bir skandal mı gelecek ardından?

Valla bilmiyorum. Bir şeyler söylerdim şurda da banlanma konusu olabilir. O yüzden susuyorum.
Dayım var benim 80 puanla yerleştim diyeni gördüm, kan beynime sıçradı.

Yapılan Devrim ve inkilapların hepsini tartışırım sadece Harf devrimini tartışmam neden?

Bakın zamanlaması çok kötüydü bunu kabul edelim aceleye geldi hata arıyorsalar buna baksınlar...

Amaaaaaa ''yok efendim arap alfabesi değişmemeliydi yok kur'anın dilidir'' falan dedilermi bende şarteller atıyor!

Dilin kutsiyeti varmış gibi?! böyle bir mantık yoktur olamaz...:KK4:

Bu konuda ben de sana katılıyorum.Değişmeliydi o tartışılmaz ama farklı bir yolla,bir gecede değil.

Ciddi ciddi bir bocalama oldu ama bu bahsi geçen konudaki gibi herşeye perde çekip görmezden gelmeyi gerektirmez hele hele bir kıyaslama çok yersiz olur.

Okudum konuyu..

Siz birde onların ağızlarından şeyh sait isyanını dinleyin...

Adama acırsınız (!)

X