Allah kolaylık versin betülcüm..
çalış canım çalış..
dinlenmek için de gel bizim yanımıza ne güzel olur işte oh...:13:
Allah kolaylıklar versin betülcüm şu sözel dersler hep kabus gibi gelir bana
coğrafya bide Allah zihin açıklığı versin
Dağları deldi tek başıma , çölleri aştım bir tek ben şarkısını armağan ediyorum o zaman sana betülüm .
Allah zihin açıklığı versin , yormadan çalış kendini sonra hasta oluyorsun :26:
Hu huuuuu hevimmmm
Öperim ablası öpmem mi , günde 100 kere yaptığım şey bir tanede senin için öperim
Sevinmem mi kuzum , hepiniz ayrı ayrı duygulandırdınız beni
Eeeee naber bakalım , civcivleri beğendin mi
Dağları deldi tek başıma , çölleri aştım bir tek ben şarkısını armağan ediyorum o zaman sana betülüm .
Allah zihin açıklığı versin , yormadan çalış kendini sonra hasta oluyorsun :26:
Hu huuuuu hevimmmm
Ausum , aldım şarkıyı , sindiriyorum
ALLAH(C.C) razı olsun Ausum beni düşünmen beni çok sevindirdi
Amin Hevim, ALLAH(C.C) razı olsun
Amin hevimGelirim ara verirsem canım ALLAH(C.C)'a emanet olun
Amin Dolmam ALLAH(C.C) razı olsun
Sayısal , sözel bir arada gitmek zorunda benim için nasipse
Ayyyy ne kadar devrik bir cümle kurdumKızdım kendi kendime tek ayak üstünde durayım bari beni arayacak olursanız duvar dibinde tek ayak üzerindeyim Dolmam
ALLAH(C.C)'a emanet olun
Civcivleri beğenmememmi ausum çok manyklar ama biraz önce heviyede dedim sanki başka renk olsa daha iyi mi olazekti
Ausum bugün avmde bi bebek gördüm of of bi tatlı bi tatlı anlatamam ya
anneside pek bi halden anlayandı hemen sevmeme izin verdi hatta kucakıma bile aldım saçlarım dikkatini çekmiş eliyle oynuyo manyka ya bende çenesinin altını sıktım öptümkonuştkça nasıl dinliyo beni inceliyor
maşallah diyeyim çok çok şeker bi kızdı ya
Ne yiy yapıyosun hevim
bende biraz karın ağrısı var hevim maallluummm
bugünde salak gibi kentaki yedim o dahada bi karnımı ağrıttı
çok yağlı ya ne zaman yesem hem bağırsaklarım bozuluyor
uzun zamandır yememe kararı almıştır ama bugün yanlış bi karar ile döndüm
dolmam senin ki tam şey olmuş..
biliyorsun miden,n huyunu neden içiyorsun turşu suyunu canım...
soda iç iyi gelir canım ...
auscummmm naber doğum günü çocuuuu
Allah kolaylık versin betülcüm
Evet dolmam forumda herkes renginden şikayetçi ama ben beğendim , pek bir FB li olmuşlar
Bende gördüğüm her çocuğu severim , tutamıyorum kendimi , en sevimsizi ile bile bir sohbet kurarımAma bazı anneler kötü bakıyor bende hıhhhh pepee diyorum onlara
dolmam senin ki tam şey olmuş..
biliyorsun miden,n huyunu neden içiyorsun turşu suyunu canım...
soda iç iyi gelir canım ...
auscummmm naber doğum günü çocuuuu
Allah kolaylık versin betülcüm
valla aynen öyle ausum tabiri caizse bazı anneler pek bi mendabur oluyorlar onun içinde sevemediğimden içime oturuyor
ben de her yerde ve her koşulda bebek seviyorum
benim ilgi alanım beyaz ve tombik olanlar
onun için yeğenim az çekmemiştir elimden
fblimisin ausum yoksam
İyiyim tatlım , arada bir yerlerde sana da hu huuu hevim dediydim , görmediysen bana selam vermedi diye arkamdan konuşma sakın
Bitti doğum günü prensesliği , çekirdek aile modunda güzel kutladık ama .
Senden ne var ne yok
Fanatik derecede . Eşimle FB sayesinde tanıştık , Yusuf doğana kadar maçlara giderdik burdan Kadıköye .Bekarken takımı havaalanlarında sabahlayarak beklemişliği vardır , yazın çalışma kamplarına ziyaret gideriz futbolcuları , yani hastalık bizim evde Fb li olmak
Beyazlık tutuyor ama tombik değil Yusuf ama yakışıklı benden demesi
Zıkkım iç iyi gelir dermiş gibi söylemişssin kııız
Biliyorsun midenin huyunu derken bide dövseydin bari yok yok hiç çekinme ileğeninle vur vur da gösrün herkes
aaaa daha 12 ye var ama canım...
en güzelini yapmışsınız ailecek kutlamakla...
benim keyfim yok ausum ya sevdiceğimin dün ayağı burkulmuştu çok fena şişmiş doktora gitmişler doktor 10 tane film çekmiş kırık çıkık yok burkulduğu için zedelenmiş demiş bandaj vermiş tak 5 gün dursun demiş...
benimki dün taktı bugün bandaj kokuyor diye çıkardı attı
şimdi ayağı yeniden şimiş birazda morarma varmış..
bende kızdım bandajı takmadım o şişmesini morarmasını önlerdi dedim..
sonra taktı ama sabaha kadar geçer inş.
yarın bi daha gidecek doktora inş .. bişey çıkmaz..
auscum misafirlerini ağırladın ne yaptın beğendiler mi yemekleri nasıl geçti....
fanatikliğe bak gerçekten helal olsun ausum
olsun tombik olmasada ben yinede yusufta çene altı bulur sıkarım sıkıştırırım
Çok geçmiş olsun ya , bandaj tabii ki şişmesini önlerdi . o burkulmanın üzerine bastıkça zorladı ve şişti . Bir şey yoktur ama sıkma canını.
Mesajın hastalık içeriyor bu kadın nesine beğen dedi diye düşünme site izin verdikçe beğeniveriyorum mesajlarınızı , maksat civcivleriniz artsın
Güzel geçti canım dün akşam , her şeyi beğendiler , misafirlerim çok yiyince bende çok mutlu oluyorum
sağol ausum inşallah sabaha kadar geçer canım ya..
vallah her konuşmamız da dedim tak çıkarma diye. kokuyor dedi ya kime beğendireceksin kendini yeter artık tak şunu diye bağırdım daha yatarken yeni taktı beyfendi.. inşallah bişey çıkmaz canım..
en iyisini yapıyorsun sen her fırsatta beğen bizide civcivlerimiz artsın sevimli şeyler...
çok sevindim canım güzel geçmesine zaten senin gibi hamarat gelini bulmuş ohhh tabii beğenecekler...
sıradaki misafirler kim auscum...
Çok geçmiş olsun ya , bandaj tabii ki şişmesini önlerdi . o burkulmanın üzerine bastıkça zorladı ve şişti . Bir şey yoktur ama sıkma canını.
Mesajın hastalık içeriyor bu kadın nesine beğen dedi diye düşünme site izin verdikçe beğeniveriyorum mesajlarınızı , maksat civcivleriniz artsın
Güzel geçti canım dün akşam , her şeyi beğendiler , misafirlerim çok yiyince bende çok mutlu oluyorum
He ya manyaklık derecesinde biraz , 6 metre bayrak diktirip şampiyonluk bekledik ahh ahh .
Tombik çene altı istiyorsan benim ki var
burdayım hevim tlf.da konuşuyordumdolmam hemen çıktın nereye gittin ama