- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
sizi uzaktan sevmek askların en güzeli
e işte %50 belki elimin tersiyle iterim
belli olmaz cok ısrar ederlerse kabul edebilirim
ama artık sizi tanımam.
AHahaha aynen
Surri bedava pro üyelik vereceklermiş sana
Bazı kategorilere her sene aynı isimler seçiliyor...İnsanlar bazı isimleri otomatiğe almışlar sanırım...En abla üye Elif,en olmazsa olmaz üyesi Kazen gibi...........
Sağolasın canım...Mama saldalyesinde ayakta duruyor bazan yaramaz oğlum..Kendini geriye attı,kafa üstü düştü....Çok korktuk...Ama gözlerde kayma,kusma,bayılma,yüzde şişme olmadı,uykusunda da sık sık kontrol ettik..Bir şey olmadı Allahtan...Ama ödümüz koptu....O kadar hareketli ki....Hiç gözümüzü ayırmasak da yapacağını yapıyor...Allah beterinden korusun............
valla bu saatten sonra benden editör meditör olmaz.
o yüzden hala arkadaslarımsınız
problem yok
Bazı kategorilere her sene aynı isimler seçiliyor...İnsanlar bazı isimleri otomatiğe almışlar sanırım...En abla üye Elif,en olmazsa olmaz üyesi Kazen gibi...........
E o zaman;
Beni özlüyormuşsun öyle diyorlarrr
Kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar
Sense besleyerek yalnızlığını(Perde arkasından)
Kabul ediyormuşsun hata yaptığını
Demek istiyorum...
Beni tanımasana bir, bak bakalım ne oluyor
Yahu çok fenalar şu hareketlilik konusunda.Bugün akşam yemekte dışarıdaydık , girer girmez ilk sorduğum şey mama sandalyesi.3 yaşında pek ala oturup sandalyeye yer dersin ama durmazki poposunun üzerinde , ancak orada zaptedebiliyorum
Af çıkacakmış af bekle
yok arkadaş yaa,, af 6 aydan öncesi için.
6 ay öncesi ceza puanımdan sadece bir 10 luk alır
baktım ben tarihlere.
bana ne olduysa şu 6 ay içerinde olmuş
Sağolasın canım...Mama saldalyesinde ayakta duruyor bazan yaramaz oğlum..Kendini geriye attı,kafa üstü düştü....Çok korktuk...Ama gözlerde kayma,kusma,bayılma,yüzde şişme olmadı,uykusunda da sık sık kontrol ettik..Bir şey olmadı Allahtan...Ama ödümüz koptu....O kadar hareketli ki....Hiç gözümüzü ayırmasak da yapacağını yapıyor...Allah beterinden korusun............
Ah canım yaallah korumuş .
Çok uzuldum ,şimdi nasıl ? Doktora goturdunuz mu ?
Nazar mi deydi ki
Senden editör olmaz örtmen olur
Kazen mi?
Ben dururken?
Bu sene bu düzen bozulur
İyi geceler Narmik , öptüm melekleri.
Surrender , razı ol 3 ' e el sıkışalım
Sen kazanamadın , o kazanamadı ....yahu listede onca kategori var kim kazandı bunları ...
Hmmm merakım iyice depreşti
Maritsacım , sen bu arada benim için kategoriler üstü bir '' en '' sin
Dimi klişe isimler belli :)Bazı kategorilere her sene aynı isimler seçiliyor...İnsanlar bazı isimleri otomatiğe almışlar sanırım...En abla üye Elif,en olmazsa olmaz üyesi Kazen gibi...........