Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Diyet yapmıyor musun sen Aus? Ne tostu bu saatte, git biraz meyve ye, yoğurt ye, tost yiyecekmiş:KK14:

Şimdi Aus beni ezdi dimi:KK53: badminton topu dedi, bilirsin değil mi dedi:KK4:

Aaaaaa üstüme iyilik sağlık , bilmez bilmezsin canım , senin zamanında badminton topu mu vardı :KK52::KK52:

Ben 70 olmusum onun gaziyla 3 gun daha ac kalirim. :))

​Bu saatte tost olmaz git corba filan ic.

Sen git çorbayı , ben tost yiyeceğim :KK56: 69.9 olursan da gözüme gözükme :KK14:

Aaaaaa üstüme iyilik sağlık , bilmez bilmezsin canım , senin zamanında badminton topu mu vardı :KK52::KK52:

Sen git çorbayı , ben tost yiyeceğim :KK56: 69.9 olursan da gözüme gözükme :KK14:

Rengina,
Aus beni yaştanda ezdi galiba, oku bakayım mesajı, senin ordan da öyle gözüküyor mu:KK51:

Diyet yapmıyor musun sen Aus? Ne tostu bu saatte, git biraz meyve ye, yoğurt ye, tost yiyecekmiş:KK14:

Diyet mi o da neee ?

4. takımı bırakalı beri nerdeyse 20 kilo aldım ben , bildiğin tosuncuk gibiyim yani :KK12:

Ama kilo yakışıyor bana :KK51:

Ben bu hizla gidersem haftaya 65 olurum. Gor bak :))

Bir formulum var Aus. Gunde iki kere aci corba ic ama bol acili olacak. Metabolizman asiri hizlaniyor. Gobegim baya indi hemde dolunay oncesi. :KK52:

Bir formulum var Aus. Gunde iki kere aci corba ic ama bol acili olacak. Metabolizman asiri hizlaniyor. Gobegim baya indi hemde dolunay oncesi. :KK52:

Ben acı biberin kırıntısını yesem soluğu 100 numarada alıyorum:KK52::KK52:

Seni takıma şikayet edeceğim kapısından sokmasınlar bu sefer.:KK20:
Bu saatte tost,:KK19: diyet yapan var acıkan var:KK19:

Ben daha takım oyuncusu değilim ki , Aralıkta girebiliyorum bir daha kural gereği.

Şimdilik sadece boş boş çene yapmaya geliyorum oralara bi kere

Senin tesellini seveyim:KK60::KK60::KK60:

Teselli değil , valla bak , yüzümün nuru çıkıyor meydana :KK62::KK62:

Galibası mı kaldı Mune:KK19:

Bilmem kaldı mı renginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK14:

Ooooooo dolunay öncesi evresi önemli mi ki ? Bende ilk dördünde bir şişiyor göbek indirebilene aşk olsun :KK8:

Ben daha takım oyuncusu değilim ki , Aralıkta girebiliyorum bir daha kural gereği.

Ooooo ooooo oooo tehdit de etmeye başladı:KK51:
[/B]

Son düzenleme:

Ben acı biberin kırıntısını yesem soluğu 100 numarada alıyorum:KK52::KK52:

Alerjisi olmayanlar tabi. Burada curry denen bir sey var. Ben ondan aliyorum onu iciyorum. Yoksa aci biber koydugum yok. O da yetiyor bana, tek bildigim baya ise yaradi bende. Aci da yemezdim ben eskiden ama alistim, :))

Galibası mı kaldı Mune:KK19:

Fena eziklenmişsin mune
Ben olsam kalmam bunun altında:KK53::KK53:

Ooooooo dolunay öncesi evresi önemli mi ki ? Bende ilk dördünde bir şişiyor göbek indirebilene aşk olsun :KK8:

Şahitsiniz üstüme geliyor, bana yaşlı dedi:KK51:

Yüzünün nuru çıkıyormuş:))) ayol ona gıdı diyorlar bizim orda,başın üstündeki harenin boyun bölgesine düşmüş haşi:KK60::KK60:

Ooooo ooooo oooo tehdit de etmeye başladı:KK51:

O çiğnediğin sakız falımsa , aç bak bakalım ne yazıyor içinde ....Dur dur ben okuyayım sana sen zahmet etme kuzum .

Gece gece çoşma , çoşturma

Muneyi arkamdan koşturma

Aus bacı der ki sana ;

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Aus dolunay once kilo alirsin , dolunay bugun yarin hatta Koc burcunda. Mune nin ve Renginanin coskusu bundan kaynaklaniyor. :KK1:Yarindan itibaren daha hizli kilo vermeye baslarsin.

X