Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Narmikcim geçmiş olsun.
Allah esirgemiş.

Kuzum babişkona acil şfalar diliyorum.
Rabbim tez vakitte eski sağlığına kavuştursun inşallaah.
Neden hasta özel olmazsa?

Sizin de babanıza geçmiş olsun.
Kesin tanı kondu mu şuan...
Allah razı olsun canım..Hepinizden...Oğlum uzun süre kucağımdan inmek istemedi,sarılıp ağladı bana yavrum....Ben de ağladım tabi...

Bir de size bir şey söyleyeceğim sizde de aynı şey var mı bilmem...Çocuklarımdan birini kucağımda tuturak yürürken ayağım kaysa düşsem,merdiven inerken ayağım kaysa düşsem ( Allah göstermesin) ne şekilde tutayım ki canı acımasın,kafasına,yüzüne ,herhangi bir yerine zarar gelmesin diye içimden geçiriyorum...Benim kemiklerim kırılsın vs
önemi yok ta çocuğumu nasıl koruyabilirim endişesi...Bu tarz şeyler düşünüyorum hep..........:44:

Narmik , olmaz mı ?
Bende bazen banyodan kucağımda çıkarırken oğlumu ya şimdi düşersem diye hani yeni doğan bebekleri kafasından tutarız ya ; öyle tutuyorum çocuğu.Düşersek kafasını koruyayım diye.
Allaha emanet olsunlar canım ya , tedbiride elden bırakmamak lazım tabii

Sorma ya milletin derdi bizi gerdi :KK9:

Sen de mi o konudan banlandın yoksa

Nerden biliyosun kız benim ondan ban yediğimi maşallah ne hafıza varmış sende :KK24:

Evet biraz fil hafızalıyım:KK14:

Angel ceza alınca bakmıştım o konuya , oradan aklımda kalmış cezan ve yazdıkların:KK6::KK6:

Allah razı olsun canım..Hepinizden...Oğlum uzun süre kucağımdan inmek istemedi,sarılıp ağladı bana yavrum....Ben de ağladım tabi...

Bir de size bir şey söyleyeceğim sizde de aynı şey var mı bilmem...Çocuklarımdan birini kucağımda tuturak yürürken ayağım kaysa düşsem,merdiven inerken ayağım kaysa düşsem ( Allah göstermesin) ne şekilde tutayım ki canı acımasın,kafasına,yüzüne ,herhangi bir yerine zarar gelmesin diye içimden geçiriyorum...Benim kemiklerim kırılsın vs
önemi yok ta çocuğumu nasıl koruyabilirim endişesi...Bu tarz şeyler düşünüyorum hep..........:44:

Var canım olmaz mı...

Bi yerine bişey olcak diye ödüm kopuyor.

Geçen hoppa yaparken düştü altında araba varmış görmedim...

Gözüne geldi araba.Kanlandı gözü Allah korudu içine gelmedi.

Dıştan çizildi sadece.

Çok korkmuş ağlamıştım o gün

Bu gece erken(!) ayrılıyorum , biraz silent hill oynacağız.

Herkese iyi geceler , keyifli sohbetler...

Ben de kerpetenle kah renkli cam kırıyorum,kah mermer kırıyorum..Kavanozlara dolduruyorum...Arada da buraya takılıyorum....Yarın misafirim gelecek...

Tel kopmuş,voltaj düşüklüğü oldu,kurutma makinam bozuldu...Bu memlekette de çamaşırlar zor kuruyor..Akşam üzeri geldiler,arızalı parça değişimi için yarın gelecekler...Bir de çamaşır makinası,kurutma makinası üst üste koymak için aparat getiecekler...Misafir için hiç bir şey yapamadım..O da zaten Allahtan anlayışlı...2 çocukla birşey hazırlama dedi..Ben de dışardan alıcam ne yalan söyleyeyim...

Çok geveze oldum.........:26: :44::44:

angel bana mail gönder.
mesaj kutumu bosalttım yıne silindi adresin.
sana soyleyeceklerım var

Ahhh angel...
Yeni sistem bu değil mi ?
Yahu ziyaretçi olarak gel , içim sızlıyor seni gri gri görünce .

Reptomim , bana da anlatsana :KK34:

Selamlar herkese , bugün az biraz iyiyim düne göre...

angel orada mısın?
mail at bana:KK47:

Yok sana mail falan :KK34:

Posta kutuna bak , cevap vermek için 10 dk .beklemem buradan isyana geçerim bak:KK14:

Melodicim 2 saattir uğraşıcağına bir ıslık çalsaydın bana da , birlikten kuvvet doğar.

Yok sana mail falan :KK34:

Posta kutuna bak , cevap vermek için 10 dk .beklemem buradan isyana geçerim bak:KK14:

Melodicim 2 saattir uğraşıcağına bir ıslık çalsaydın bana da , birlikten kuvvet doğar.

melodi hıc rahat durmuyor zaten.:KK57:
10dk engeım var benım de su an.
tekrar gırdıgımde yazarım canım.
sagol tavsiyelerın ıcın.
ama bazı dogrularım var engel tanımayan.
çizgiyi gecemıyorum bazen.
yapabilen vardır ama ben yapamıyorum.

melodi hıc rahat durmuyor zaten.:KK57:
10dk engeım var benım de su an.
tekrar gırdıgımde yazarım canım.
sagol tavsiyelerın ıcın.
ama bazı dogrularım var engel tanımayan.
çizgiyi gecemıyorum bazen.
yapabilen vardır ama ben yapamıyorum.

Bizim için yapabilirsin...Hiç mi hatrımız yok? Yok dersen bir daha bir şey söylemeyeceğim:KK14:

Yapma yahu ...
O çizgilerden bizde de var kuzu.
Bazen o çizgileri alıp seksek oynayacaksın üzerinde.
O zaman karşındakini farklı bir yenilgiye uğratmış olursun.
Bak savaş stratejisi okuyorum , es geçme dediklerimi.

cıkıyorum su an kızlar tekrar girdigimde konusuruz.
kendinize iyi bakın
:KK54:

angelim perde arkasından bakıyorsun.:KK50:
ne zaman bitiyor sizin cezanız.
yarın mıydı?
dur bir arastırayım

X