Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

benim kızımda yengeç hayalim ağlamakdan helak oluo ama yaaaa :26::26::26::26::26:

benım kız yedi beni bitirdi her işi ağlamak allahım :26::26::26::26:

Maalesef... Annemi bu bakımdan çok yordum.
Hemen gözlerim dolar.
Depresif dolaşırım genelde.
İçime atarım ne var ne yoksa...
Umarım çocuğum yengeç ya da balık olmaz...
Allah sana da sabır versin melekcim...
Destuuuuuuuuuuur.

Tamam şimdi gelebilirsin

İyiyim ve sen nasılsın ?

İyiyim sağol sen nasılsın öyle takılıyorum ortalıkta.

Balık fena yaa.
Bu kadar mı duygusal olur bir burç.Benim tanıdığım tüm balıkların sanki bu dünyadan gayrı başka bir alemleri var.
Ama yengeç erkeği iyi eş olur derler ; bilemem

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım ya.

Yok ben kuru ekmeğin üzerine bile mayonez sıkabilen biri olarak illa malzemeli seviyorum kumpiri ama en fazla 3 malzeme , çok olunca patatesin tadına erişemiyorum.

Evet canım ben de tadını alamadığım için böyle yiyiyorum .Vay anasını ben öldürsen yiyeyem kuru ekmekle mayonez ikilisini .

Bu arada ben sürekli kopuyorum kk dan sizde de aynı durum var mı kızlar .

Evet canım ben de tadını alamadığım için böyle yiyiyorum .Vay anasını ben öldürsen yiyeyem kuru ekmekle mayonez ikilisini .

Bu arada ben sürekli kopuyorum kk dan sizde de aynı durum var mı kızlar .

Dün vardı bende , o zaman sordum kimseden ses çıkmadı.
Sürekli kopma ya da zaman aşımı hata yüklemesi alıyordum , bugün yok bişey.

Ben başağım ous yay. ilişki durumumuzu yorumlarmısınııığğğııızzzz beni alacak mı kiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ

Bende bugün 2-3 kez yaşandı .Online görünüyorum ama aslında çevremdışıymış gibi oluyor,yazı yazamıyorum yani .
Bok gibi anlattım yahu

Neyse yetkiler el atarlar inş .

edit : Hayyal sen neden çoçuğum yengeç ya da balık olmaz dedin .Şimdi ben takıldım orada :))))))))

Son düzenleme:
Bir sürü insan ceza almış gene konulardan birinde...
Sebep ne acaba? Bilen var mı?
Bir açıklayın bana da...
Bu arada, melodi sabah sabah yazdığın kahkaha attırdı cok yasa Emi!

Sen de çok yaşa Hayyal, valla düşmeyin oralar çok fena çok

Günaydın şekerleer
Ekrana melül melül bakarken melodi sağolsun canlandırdı beni

Melodii koptum kız burda

Hamile halinle düşmeyesin sakın oralara, o zaman görürüm ben nasıl kopuluyor

günaydınnn konu dışı muhabbetten aldılar canım psikolata , parkon , arknagel, canlı şahitr oldum bi anda gri oldular

hanım ağa parkon olmuştur mapısta bugun ,

Ben ark'a devredecektim ama baktım pek pasif bizim ki, parkon gibi eli maşalı değil..Dedim al bacım ağalık senindir...Parkon çamaşırlarını yıkatıyordur onlara şu an

Yapalım kuzum yapalım

Eşin iyi ki doğmuş, iyi ki seni bulmuş...Çok şanslı bir adam
Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler dilerim sana, eşine ve çocuğuna canım benim

doğru ötesi canım

O zaman tek yorumum;

Eyvaaaaaaah

Ben başağım ous yay. ilişki durumumuzu yorumlarmısınııığğğııızzzz beni alacak mı kiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ

Başak kadınını bilmiyorum da babamdan bilirim burcunu , cıncık cıncık herşeyi detay adamın.

Yay deyince bi dururum , esas duruşa geçerim

Eşimde yay ; özgürlüğü ile mükemmel eş dengesi bizde tıkırında gidiyor.Ben kova kadını olarak dizginliyorum onun hürriyetini

Bende bugün 2-3 kez yaşandı .Online görünüyorum ama aslında çevremdışıymış gibi oluyor,yazı yazamıyorum yani .
Bok gibi anlattım yahu

Neyse yetkiler el atarlar inş .

Atarlar , bize ulaşından yaz ; hemen yanıt geliyor.

Onlarada böyle anlatma ama sonra bize gelen maillerden roman olur sayfasına kapak olursun

Son düzenleme:
Melodim hoşgeldiiiiiiiiiiin.

Ya sen soldaki arkangel dedin ya ; ben sağdakini daha çok benzettim(mapus resminde)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…