Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

benim kızımda yengeç hayalim ağlamakdan helak oluo ama yaaaa :26::26::26::26::26:

benım kız yedi beni bitirdi her işi ağlamak allahım :26::26::26::26:

Maalesef... Annemi bu bakımdan çok yordum.
Hemen gözlerim dolar.
Depresif dolaşırım genelde. :KK25:
İçime atarım ne var ne yoksa...
Umarım çocuğum yengeç ya da balık olmaz... :KK31:
Allah sana da sabır versin melekcim... :KK19:
Destuuuuuuuuuuur.

Tamam şimdi gelebilirsin :KK34:

İyiyim ve sen nasılsın ?

:KK53:
İyiyim sağol sen nasılsın öyle takılıyorum ortalıkta. :KK24:

Maalesef... Annemi bu bakımdan çok yordum.
Hemen gözlerim dolar.
Depresif dolaşırım genelde. :KK25:
İçime atarım ne var ne yoksa...
Umarım çocuğum yengeç ya da balık olmaz... :KK31:
Allah sana da sabır versin melekcim... :KK19:

:KK53:
İyiyim sağol sen nasılsın öyle takılıyorum ortalıkta. :KK24:

Balık fena yaa.
Bu kadar mı duygusal olur bir burç.Benim tanıdığım tüm balıkların sanki bu dünyadan gayrı başka bir alemleri var.
Ama yengeç erkeği iyi eş olur derler ; bilemem:KK6:

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım ya.:KK56:

Yok ben kuru ekmeğin üzerine bile mayonez sıkabilen biri olarak illa malzemeli seviyorum kumpiri ama en fazla 3 malzeme , çok olunca patatesin tadına erişemiyorum.

Evet canım ben de tadını alamadığım için böyle yiyiyorum .Vay anasını :KK52::KK52: ben öldürsen yiyeyem kuru ekmekle mayonez ikilisini .

Bu arada ben sürekli kopuyorum kk dan :KK50: sizde de aynı durum var mı kızlar .

Evet canım ben de tadını alamadığım için böyle yiyiyorum .Vay anasını :KK52::KK52: ben öldürsen yiyeyem kuru ekmekle mayonez ikilisini .

Bu arada ben sürekli kopuyorum kk dan :KK50: sizde de aynı durum var mı kızlar .

Dün vardı bende , o zaman sordum kimseden ses çıkmadı.
Sürekli kopma ya da zaman aşımı hata yüklemesi alıyordum , bugün yok bişey.

Ben başağım ous yay. ilişki durumumuzu yorumlarmısınııığğğııızzzz beni alacak mı kiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende bugün 2-3 kez yaşandı .Online görünüyorum ama aslında çevremdışıymış gibi oluyor,yazı yazamıyorum yani .
Bok gibi anlattım yahu :KK52::KK52:

Neyse yetkiler el atarlar inş .

edit : Hayyal sen neden çoçuğum yengeç ya da balık olmaz dedin .Şimdi ben takıldım orada :))))))))

Son düzenleme:
Bir sürü insan ceza almış gene konulardan birinde...
Sebep ne acaba? Bilen var mı?
Bir açıklayın bana da...
Bu arada, melodi sabah sabah yazdığın kahkaha attırdı cok yasa Emi! :KK60:

Sen de çok yaşa Hayyal, valla düşmeyin oralar çok fena çok:KK5:

Günaydın şekerleer:KK52:
Ekrana melül melül bakarken melodi sağolsun canlandırdı beni :KK60:

Melodii koptum kız burda :KK52::KK52::KK52:

Hamile halinle düşmeyesin sakın oralara, o zaman görürüm ben nasıl kopuluyor :KK60:

günaydınnn konu dışı muhabbetten aldılar canım psikolata , parkon , arknagel, canlı şahitr oldum bi anda gri oldular :KK43:

hanım ağa parkon olmuştur mapısta bugun , :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben ark'a devredecektim ama baktım pek pasif bizim ki, parkon gibi eli maşalı değil..Dedim al bacım ağalık senindir...Parkon çamaşırlarını yıkatıyordur onlara şu an :KK53:

Günaydınnn :KK16:

Kimler gelmişse hoşgelmiş , ne konuşulmuşsa isabetli olmuş:KK34:

Melodim , ben yatmışım sen kalkmışsın.Sabah sabah güldürdün beni...Hoşgeldin tekrar.Sen iste 40 gün 40 gece parti yaparız:KK8::KK8::KK8:

Maxima , Kıbrıstan feci halde soğudum var ya canım , hep bir gidesim vardı ,kaçtı:KK34:

Kumpir yapıyor muyuz bugün?:KK52:

Yapalım kuzum yapalım:KK52:

geburtstag5036kj.gif

Evet hazır kutlamalara alışmışken , bugün sevgili eşimin doğum günü.
İyi ki doğmuşsun , sevgili annen iyi ki seni doğurmuş.

geburtstag3006ta.gif

Kahvaltısını eden buyursun pasta alsın.
Tekrar mutlu yıllar dileyerek , şu mumları senin adına üfleyeyim.
İlerleyen saatlerde sana romantik birkaç satır , belki bir şiiir yazabilirim ama şuan müsait değilim canım.

Eşin iyi ki doğmuş, iyi ki seni bulmuş...Çok şanslı bir adam:KK34:
Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler dilerim sana, eşine ve çocuğuna canım benim:KK54:

doğru ötesi canım :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

O zaman tek yorumum;

Eyvaaaaaaah:KK52:

Ben başağım ous yay. ilişki durumumuzu yorumlarmısınııığğğııızzzz beni alacak mı kiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ:KK53::KK53::KK53::KK53:

Başak kadınını bilmiyorum da babamdan bilirim burcunu , cıncık cıncık herşeyi detay adamın.

Yay deyince bi dururum , esas duruşa geçerim:KK34:

Eşimde yay ; özgürlüğü ile mükemmel eş dengesi bizde tıkırında gidiyor.Ben kova kadını olarak dizginliyorum onun hürriyetini:KK51:

Bende bugün 2-3 kez yaşandı .Online görünüyorum ama aslında çevremdışıymış gibi oluyor,yazı yazamıyorum yani .
Bok gibi anlattım yahu :KK52::KK52:

Neyse yetkiler el atarlar inş .

Atarlar , bize ulaşından yaz ; hemen yanıt geliyor.

Onlarada böyle anlatma ama sonra bize gelen maillerden roman olur sayfasına kapak olursun:KK52:

Son düzenleme:
Melodim hoşgeldiiiiiiiiiiin.
137pp.gif

Ya sen soldaki arkangel dedin ya ; ben sağdakini daha çok benzettim:KK37:(mapus resminde)

Son düzenleme:
X