Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Eşinden şiddet gören değil mi? Kelimelerin kifayetini yitirdiği andır o an işte!

Hepimiz sınavdayız lakin bazılarımız çok ağır şartlarda geçiriyor... Allah yardımcısı olsun...

Amin.

Baktın mı eski konularına.

Kadın 3 sene önce bir konusu var sigara içti diye yemek yiyemeyecek kadar yüzünü dağıtmış kocası.

Sonra işte eve bir fayans ustası gelir , kadının bu çaresizliğinden kendi nemalanır.

Offf offf

Amin.

Baktın mı eski konularına.

Kadın 3 sene önce bir konusu var sigara içti diye yemek yiyemeyecek kadar yüzünü dağıtmış kocası.

Sonra işte eve bir fayans ustası gelir , kadının bu çaresizliğinden kendi nemalanır.

Offf offf

Eski konularına bakmadım, gezinirken denk gelmiştim şu bahsedilene...

Ya nasıl oldum biliyormusunuz..Ağladım ağlayacağım nerdeyse..Bu kadar etkilenip üzüleceğimi sanmazdım......Kızamıyorum bile bu kadına ben.......:KK14:

Yok ben hala kızıyorum.

Sonuçta hata üzerine hata yapıyor.

Birde ben şu pencereden bakıyorum ;

Evliyim , eşim fayans ustası ve işe gittiği bir evde kadınla bir ilişkiye başlıyor ama hala(!) evliyiz.

O kadının yaşadığı sorunlar , yediği dayaklar , çaresizliği beni bağlar mı ?

Aaaa aferin kocama ne güzel sahip çıkmış der miyim ?

Demem.

Yok ben hala kızıyorum.

Evliyim , eşim fayans ustası ve işe gittiği bir evde kadınla bir ilişkiye başlıyor ama hala(!) evliyiz.

Demem.

Yazıp yazıp sildim buraya da hanımefendinin konusuna da.
Tek böyle düşünen benim zannettim, moral bozmayayım gece gece dedim, sustum...
Ama bu yorumu alkışlamamak bana dokunurdu!
:KK9:

Yazıp yazıp sildim buraya da hanımefendinin konusuna da.
Tek böyle düşünen benim zannettim, moral bozmayayım gece gece dedim, sustum...
Ama bu yorumu alkışlamamak bana dokunurdu!
:KK9:

Tek taraflı bakamıyorum.Orada bir kadın daha var.Belki ilgisiz fayans ustasından şiddet gören ,yuvasını ayakta tutmaya çalışan bir başka kadın.Şimdi o da bu aldatmadan kurtulsun diye onun evinede mi bir tesisatçı gelsin.

Belki biraz gaddar gözüküyorum böyle olunca ;

Yaşadığı şeylerin ağırlığına ne kadar üzülürsem üzüleyim , yanışını gölgelemiyor benim gözümde.

Yok ben hala kızıyorum.

Demem.

Sen demezsin,ben de demem...Neden çünkü şu an içinde bulunduğumuz kendi kafa yapımıza,kendi şartlarımıza göre değerlendiriyoruz..Biz 15 yaşında zorla evlendirilmedik,eşlerimizden dayaklar yemedik,çenemiz kırılmadı,eğitimimizi tamamlayamamız gibi bir engelimiz olmadı.....Çocuklarımızın bu tarz sorunları olmadı....Sevgisiz bir evliliği yıllarca sürdürmek zorunda kalmadık..Çaresizlikler içinde yüzüp sevgi kırıntısına muhtaç kalmadık...

Kısacası o kadının giydiği ayakkabıyı giymedik...Önce psikolojisi düzelmeli...İnşallah gözü açılır da hatasından döner..Ki hatalı olduğunun farkında da zaten..Bu bile iyi bir gelişme bence.........

O fayans ustasının eşine de ayrıca üzüldüm tabi ama muhakakk bu ilk değildir göz koyduğu...Yazık,o kadıncağız da kocası olacak edepsizin gerçek yüzünü görür bir şekilde inşallah..

Konuyla alakasız olacak ama sitede yavaşlık var. Sizdede aynımı? Ben bi modemi resetliyim ben gelene kadar sizde cevap yazın:KK1:

Narmikcim,

Senin hassasiyetini çok iyi anlıyorum.

Çokta etkilendin görüyorum.

Ustadan ayrılacak mı sence peki bu kişi ?

Yani o kişi ona eşimden boşanamıyorum , ayrılalım demeden önce ?

Ancak elinden birinin tutmasını bekleyecek ; sosyal hizmetlerden , kadın sığınma evlerinden faydalanmak (şartları çokta hoş olmasa da)
evli bir adamın boşamasını beklemekten daha iyi değil mi?

Sana sormuyorum aslında,eminim sende böyle düşünüyorsun.

Konuyla alakasız olacak ama sitede yavaşlık var. Sizdede aynımı? Ben bi modemi resetliyim ben gelene kadar sizde cevap yazın:KK1:

Bende de var ama daha öncede vardı.

Vınn dan modeme geçtim onunla alakalı sanıyordum ben.

Narmikcim,

Senin hassasiyetini çok iyi anlıyorum.

Çokta etkilendin görüyorum.

Ustadan ayrılacak mı sence peki bu kişi ?

Yani o kişi ona eşimden boşanamıyorum , ayrılalım demeden önce ?

Ancak elinden birinin tutmasını bekleyecek ; sosyal hizmetlerden , kadın sığınma evlerinden faydalanmak (şartları çokta hoş olmasa da)
evli bir adamın boşamasını beklemekten daha iyi değil mi?

Sana sormuyorum aslında,eminim sende böyle düşünüyorsun.

Canım ben ustayla ilişkisini doğru bulmuyorum ki zaten..O ustaya da yol vermeli kesinlikle....Bir işe girip kendi ayakları üzerinde durmalı..Vasıflı bir işi de olmayabilir ama bir kadın isterse evlere temizliğe gider,merdiven siler,yine de evininin ,çocuğunun nafakasını çıkartır...

Zaten son yorumum da bu şekilde olmuştu...Bir erkeğe ihtiyacın yok demiştim ona.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar efennniim:KK42:
Adeti bende yerine getirerekteen hayırlı olsun topiğin Ausencia! :nazar:
Geç geldim sanırım,geriden geliyorum yazdıklarınızı okuyorum:KK1:

X