Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Melo yerim senin kız yalandan kilonuuuu:KK53::KK53:

60 değil yalnız dikkatinizi çekerim :63:

Sen de yiiii:KK17:

İyileştin mi M e L o D i?
Dün nazar mı değdi sana?

İyileştim canım...

Sorma telocum, şu yukarıdaki kıskanç kişiler yüzünden başıma gelmeyen kalmadı dün..Güzelliğimi çekemiyorlar..Nazar değirdiler kıskançlar :63:

Onu diyorum işte kendinden geçtin diye.

Orada günlük şeyler konuşuluyor sen eğerki akademik olarak öğreneceksen buranın faydası olmaz.

Tabi ben üds ve kpds çalıştığım içn herkesi kendim gibi sanıyorum o ayrı belki günlük dili öğrenmek istiyordur kız olamaz mı afo:KK14:

ne günlük şeyleri kız:KK53:

ben beginner ve elementary den sertifika almış insanım:KK53::KK52::KK52:
öyle taşralı ingilizcesi öğrenmedım:KK52::KK52: gramer var ulen
ama tekrar etmem lazım
unutucam gıdecek yaa, yeterince unuttum zaten:KK47::KK47:

İyileştim canım...

Sorma telocum, şu yukarıdaki kıskanç kişiler yüzünden başıma gelmeyen kalmadı dün..Güzelliğimi çekemiyorlar..Nazar değirdiler kıskançlar :63:

kesin benim nazarım değmiştir :KK33::KK33:

Melo 3 çocuk yaptın mı kız??

İyileştim canım...

Elemtere fiş kem gözler şiş, tüüü maşallah 41.5 kere.:nazar:
Aman dikkat et kendine, sabaha kadar gözüm buradaydı, gelirsen hemen geri yollayayım diye.
Boşver o kıskançları:KK52:, tak nazar boncuğunu bişicik yapamazlar.:KK52:

tefo okudum canım tesekkür ederim zahmet ettin o kadar yazmışsın:KK17:
biraz daha şekillendi aklımda bir şeyler.
ah şu inadım olmasa işte :KK47:

İyileştim canım...

höhhh:KK53:
biz mi kıskanmışız:KK19:

seni o kem gözlerden ben korudum benn yaşar ustaa:KK53:

tefo okudum canım tesekkür ederim zahmet ettin o kadar yazmışsın:KK17:
biraz daha şekillendi aklımda bir şeyler.
ah şu inadım olmasa işte :KK47:

Ne demek...
Öyle aşka meşke inat olmaz, söyleyeyim.
Ben inadımdan ölecek bir insanım ama o mevzuya işlemiyor.
Bir kefeye inat ve gurur bir kefeye emek ve mutluluk koyunca, sonucunun ne çıkacağı aşikar.
Umarım her şey istediğin gibi olur, aklındaki tüm sorulara yanıtları bulursun.:KK54:

Ne demek...
Öyle aşka meşke inat olmaz, söyleyeyim.
Ben inadımdan ölecek bir insanım ama o mevzuya işlemiyor.
Bir kefeye inat ve gurur bir kefeye emek ve mutluluk koyunca, sonucunun ne çıkacağı aşikar.
Umarım her şey istediğin gibi olur, aklındaki tüm sorulara yanıtları bulursun.:KK54:
canım benim sagol.
düşünceli arkadasım.
tavsiyelerin dikkate alınacak:KK31:

bu sefer de o gurur yapıp barısmazsa tabi:KK52:
(e ne olur agzına bile s........... yani bu kezz:KK14:))
Ya kızlar bende ayrılmayı düşünüyorum bi akıl verin banaaa:KK43:
afo bana nazire mi yapıyorsun:KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam bana dediki ayak parmağının ortası başındakinden neden uzun. Çok zoruma gitti :KK43: ayrıca 34566 kere google de güzel ayaklar diye aratmış benim ayaklarımı beğenmiyor mu :KK43::KK43::KK43:

Ayrıca geçende dedi ki yüzük parmağımın kenarında şeytan tırnağı çıkmış bu ne dedi ne şeytanlıklar peşindesin sen:KK43::KK43::KK43::KK43:

Bunu duyacağıma paraya kıyıp maniküre gitseydim dedim. Hayır 6 ayda bir defa tırnaklarımı keser bakım yaparım. Bakımlıyım yani :63:

Ayrılayım mı :KK5:

Dün akşam bana dediki ayak parmağının ortası başındakinden neden uzun. Çok zoruma gitti :KK43: ayrıca 34566 kere google de güzel ayaklar diye aratmış benim ayaklarımı beğenmiyor mu :KK43::KK43::KK43:

Ayrıca geçende dedi ki yüzük parmağımın kenarında şeytan tırnağı çıkmış bu ne dedi ne şeytanlıklar peşindesin sen:KK43::KK43::KK43::KK43:

Bunu duyacağıma paraya kıyıp maniküre gitseydim dedim. Hayır 6 ayda bir defa tırnaklarımı keser bakım yaparım. Bakımlıyım yani :63:

kızıyorum yalnız :KK31:

Duygularımla oynadın, bir sevap kazanacaktım beni kandırdın after.:KK52::KK52::KK52::KK52:

X