Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bir anda konuda oldukça fazla öneri aldım, liste çıkardım kendime.
Sırayla deniyorum, ilk 3 bölümünü üst üste izleyebildiklerimi takibe alıyorum.:KK52:
Bu yazdıklarınıza da sıra gelecek, o zaman fikirlerimi tekrar paylaşırım.

Ben de izlenecek dizi kalmadı diye hayıflanıyordum, meğerse küçücük dünyam varmış.
2 yılım kurtuldu önerilerle.:KK52:

Alcatraz'ı tavsiye etmem , zaten yayını durduruldu diye biliyorum.

Savaş sahneleri için rome diyorum ben yine ; amazon kadınım, ruhumu savaş paklıyor:KK37:

[video=youtube;b8a1ADCe46w]http://www.youtube.com/watch?v=b8a1ADCe46w[/video] :KK24::KK24:

Alcatraz'ı tavsiye etmem , zaten yayını durduruldu diye biliyorum.

Savaş sahneleri için rome diyorum ben yine ; amazon kadınım, ruhumu savaş paklıyor:KK37:

Spartacus arena'yı izliyordum, karakter ölünce o da gitti.
Bir daha açıp izlemeyi de içim almadı.
Çok fazla savaş ve tarih dizisi izlemeyi bıraktım o zaman.
Hatta dexter da hasta olduğu dönemde yine diziyi bırakmıştım, tamamen iyileştiğini duyunca geri başladım.:KK52:
İnsan sürekli takip ettiği bir şeyde kayba uğrayınca canı acıyormuş, ya da ben duygusallığın dibine vurmuşum bilemedim.:KK52:

cok fena bi filme sardım adam yeni unlu olmus 4-5 tane paparazzi herif adamın pesini bırakmıyor adam onlar yuzunden ailseyile kaza geciriyor oglu komaya giriyor falan adamda onlardan intikam almaya baslıycak :KK53: pislik herufler kaza yaptırdılar kurtarmak yerine hala cekiyorlar :KK4:

cok fena bi filme sardım adam yeni unlu olmus 4-5 tane paparazzi herif adamın pesini bırakmıyor adam onlar yuzunden ailseyile kaza geciriyor oglu komaya giriyor falan adamda onlardan intikam almaya baslıycak :KK53: pislik herufler kaza yaptırdılar kurtarmak yerine hala cekiyorlar :KK4:

Hikaye hem kurgu olarak çok tanıdık hem de Diana'yı çağrıştırdı.:44:
Adı nedir?

[video]http://www.izlesene.com/video/arap-sukruunut-onu-gonlum-sevmedin-farze/268824[/video]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
yap yap ii olur:) o değilde bu beğen olayını çok ii kavradım :) bak popüleriteni nasıl tavan yapıcam senin:KK70:

X