- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
Yarıldımmmmmm.Koptummmmmmmmm.
O neydi ya ?
Ben kızın salak salak şarkı söylemesine gülerken anne bitirdi işi
en güzel yeri orası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarıldımmmmmm.Koptummmmmmmmm.
O neydi ya ?
Ben kızın salak salak şarkı söylemesine gülerken anne bitirdi işi
hala inanmıyorsan eğer; söz verıyoruz
yorumları buraya yapıcaz
aynen
gece girdiğimde ben de koyacagım söz ya
kız repo,,, ausencia tutturdu msn de gösterırım dıye
erkek olmasın bu
vayyy hiç düşünmemştim kesin erkek
muneye söyleyim de hesabı kessin
kız repo,,, ausencia tutturdu msn de gösterırım dıye
erkek olmasın bu
vayyy hiç düşünmemştim kesin erkek
muneye söyleyim de hesabı kessin
Tüh 2.5 ay iyi idare etmiştim , nasılda yakalandım.
Gelin kızlar yahu cam 'da açarım
İsteriz İsteriz Aus'un resmini İsteriz
İsteriz İsteriz Aus'un resmini İsteriz
ebushh sen de kacamazsın
öyle göstermeden, görmek istenılır mı
senide görcez
Anam yakalandık.
Arada kaynarım dediydim ama olmadı
kaynayamazsın
: )) ya hatun kişiler, güzel yorumlarınız vallaha şuramı (yanlış anlaşılmasın kalbimi işaret ediyorum : )) fethetti.
reklamın hakikaten iyisi kötüsü olmaz da hd görüntü bende pek bi kötü : ))
o başlığı hatırladım :)) kız kocası değil de erkek arkadaşından şikayet ediyordu şöyle bi duruma baktım, ergen sıkıntıları, köpek eğitim kitabı al dedim ciddi ciddi hay demez olayım : )) orada sağolsun cudana beni bilgisizlikle direkt itham etmişti : )) hatta alanen "ya bırak bilmeden konuşuyor işte" diyerek beni insanoğullarını aşağladığım sonucuna vardığını belirtmişti : ))
aha dedim ben ne büyük bir kaosa sebep oldum, bi de yaş olmuş 33 bu saatten sonra neyin peşinde koşabilirim ki bilmediğim bir konuyu biliyormuş gibi davranmam gereksin?
:))
her neyse :)
bu arada donkişot da kim oluyor kardeşim, veriyorum coşkuyu kendime veriyorum, yürü be karyatid seni kim tutar diyorum bi de diet kola patlatıyorum : )) oluyor sana kafa (tabi işin içinde yasal kimyasal da var, ilaç gibi : ))
ehehhehehehe
BİTTİ : )
: )) ya hatun kişiler, güzel yorumlarınız vallaha şuramı (yanlış anlaşılmasın kalbimi işaret ediyorum : )) fethetti.
reklamın hakikaten iyisi kötüsü olmaz da hd görüntü bende pek bi kötü : ))
o başlığı hatırladım :)) kız kocası değil de erkek arkadaşından şikayet ediyordu şöyle bi duruma baktım, ergen sıkıntıları, köpek eğitim kitabı al dedim ciddi ciddi hay demez olayım : )) orada sağolsun cudana beni bilgisizlikle direkt itham etmişti : )) hatta alanen "ya bırak bilmeden konuşuyor işte" diyerek beni insanoğullarını aşağladığım sonucuna vardığını belirtmişti : ))
aha dedim ben ne büyük bir kaosa sebep oldum, bi de yaş olmuş 33 bu saatten sonra neyin peşinde koşabilirim ki bilmediğim bir konuyu biliyormuş gibi davranmam gereksin?
:))
her neyse :)
bu arada donkişot da kim oluyor kardeşim, veriyorum coşkuyu kendime veriyorum, yürü be karyatid seni kim tutar diyorum bi de diet kola patlatıyorum : )) oluyor sana kafa (tabi işin içinde yasal kimyasal da var, ilaç gibi : ))
ehehhehehehe
BİTTİ : )
Tamam koyarım şimdi
Ama kabusunuz olurum sonra demedi demeyin