Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

3 dakika içinde kapım çalınacak , adamcağızı pc başında karşılamayayım bari...

İlerleyen saatlerde görüşürüz:KK55::KK55::KK55:

Hay benim sizin çenenize...:KK52:
Hiç düşünmeyin siz emi ; bu ausencia sabah kalkar bunca sayfayı okuyamaz , imrenir bi yerleri şişer diye...
Bundan sonra çıkmadan , en son çıkan kişi gecenin özetini yazıp çıksın lütfen:KK51:

Ha bu arada tebrik ediyorum hepinizi , yine grili bir gecenin zeminini ustaca hazırlayıp , hepiniz sağ salim kalmışsınız sabaha:KK14:

Hele uyuyun bakalım şimdi siz ; ben neredeyse öğle güzellik uykuma yatacağım:KK12:

Erken yatanlar nasıl da belli , günaydın ebushhh.

tlfk baktım yemek yemeğe gidiyorum dedikten tam 1 saat sonra geri gelmişsin , kuzu mu çevirdin yahu gece gece:KK52:
after aşağıda yazdıklarını alıntı yapmadan es geçmeye gönlüm razı olmadı:KK37:

Melodi , bildiğin yataktan kalkıp gelmiyor bence . Nineler gibi koltukta sızıyor elinde laptop , ara ara sesli horlayınca uyanıp bakıyor ne yazdık diye:KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Keşke kuzu çevirebilseydim...
O kadar çok acıktırdılar ki, resmen işkence çektim burada.
Mükellef bir sofra hazırlamak ve yemek anca o kadar sürdü.:KK17:

Bu arada erkek üye ilgili olarak, o saatte (hatta 9buçuğa kadar kontrol ettim) yöneticiler sistemde yoktu.
İnsanın okudukça siniri bozuluyor, kibliyorsun ama herkes uykuda.
Tutamadık azıcık çenemizi ama sağlamız.:KK52:

Son düzenleme:
Kızlar geberiyorum galiba, hakkınızı helal edin:KK5:

Evde küüt diye düştüm bayıldım durduk yere iyi mi:KK5: Ben gibi selvi boylu incecik hatun, 2.80 yerde, bir de yalnızdım:KK14:
Hastaneden şimdi geldim...
Nasıl bir halsizlik, nasıl bir bulantı, nasıl bir yanma var vücudumda anlatamam...Birden oldu...

Bugün dinleneceğim sanırım...Şu an yazıyorum ama, sanki ekrandan görünmez biri gözlerime ve kafama basıyor yumruğu...Allahım ne fenayım:KK5:

Döndüğümde karşılama merasimi isterim, ilgi alaka, bakım isterim..Ihlamur, bitki çayı, vitamin isterim...
Bunları yapmayanla küserim:KK19:

Ben yatıyorum şimdi, hepinizi seviyorum:KK14:

Evde küüt diye düştüm bayıldım durduk yere iyi mi:KK5: Ben gibi selvi boylu incecik hatun, 2.80 yerde, bir de yalnızdım:KK14:
Nasıl bir halsizlik, nasıl bir bulantı, nasıl bir yanma var vücudumda anlatamam...Birden oldu...

Bugün dinleneceğim sanırım...Şu an yazıyorum ama, sanki ekrandan görünmez biri gözlerime ve kafama basıyor yumruğu...Allahım ne fenayım:KK5:

Döndüğümde karşılama merasimi isterim, ilgi alaka, bakım isterim..Ihlamur, bitki çayı, vitamin isterim...

Çok geçmiş olsun canım:KK19:İyice dinlen dikkatet kendine:KK5:

Melodi gecmis olsun canim ya :'( cok uzuldum .
Doktor ne soyledi gittiginizde :KK43:
Neyse sen uzan kendini yorma ,sonra konusuruz.

Melodi canım geçmiş olsun çok.

Yat dinlen hemen , söz çok yazmayız sen yokken.

Uykusuzluk , yorgunluk alameti o bayılma.Çağır buradaki dr. arkadaşları bir baksınlar:KK52:

Canım benim , sen gel ...gelir gelmez ömründe görmediğin izzeti ikramı sunarız sana ama sen gerçekten sıcak bişey içip uyu biraz.:KK16:

Keşke kuzu çevirebilseydim...
O kadar çok acıktırdılar ki, resmen işkence çektim burada.
Mükellef bir sofra hazırlamak ve yemek anca o kadar sürdü.:KK17:

Bu arada erkek üye ilgili olarak, o saatte (hatta 9buçuğa kadar kontrol ettim) yöneticiler sistemde yoktu.
İnsanın okudukça siniri bozuluyor, kibliyorsun ama herkes uykuda.
Tutamadık azıcık çenemizi ama sağlamız.:KK52:

Aman ha sağlam kalın , tam kadro gece mesai var yine:KK34:

Onu ben simdi yazacaktim .yazik ,gunah bedeninize :KK50: saat 6 ya kadar oturulur mu :KK50:
Buyuk ihtimal yorgunluktan bayildi zaten .

X