Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben geldimmmmmmmm :KK52:
Buluşma nasıl geçti Maritsa diye soracaksınız :KK52: erkek bir üye olduğum için gitmedim dermişim . :KK35: Gittim gittim .
İnanılmaz tatlıydı iki kızda :KK31:bayıldım bayıldımmmmmmmmmmm .çok hoş sohbet ve çok sıcaklardı .izmir'in kızlarının güzelliklerini anlatmama gerek yok zaten :KK14::KK31:
Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum vallahi .

Buluşma nasıl geçti Maritsa diye soracaksınız :KK52: erkek bir üye olduğum için gitmedim dermişim . :KK35: Gittim gittim .
İnanılmaz tatlıydı iki kızda :KK31:bayıldım bayıldımmmmmmmmmmm .çok hoş sohbet ve çok sıcaklardı .izmir'in kızlarının güzelliklerini anlatmama gerek yok zaten :KK14::KK31:

hadi bakalım iyi olmuş.

buradan kimleri çekiştirdiniz.:KK53:

ben o erkek muhabbetini kaçırmışım şimdi ögreniyorum yaa:KK53:
bir ıslık çalaydınız ya:KK19:

Bende hep bunu düşünürüm , düşünsene burada muhabbet doyumsuz , sonra buluşup masada bön bön bakışmak var:KK52::KK52:

Ama ben buradaki herkesle buluşsam , eminim zamanın nasıl geçtiğini anlamayız:KK24:

hadi bakalım iyi olmuş.

buradan kimleri çekiştirdiniz.:KK53:

Sen bizle buluşunca kimleri çekiştireceksiniz acaba:KK51:

Aman ha , iyi sakla.Elde edene kadar o kadar uğraştın

Bende hep bunu düşünürüm , düşünsene burada muhabbet doyumsuz , sonra buluşup masada bön bön bakışmak var:KK52::KK52:

Ama ben buradaki herkesle buluşsam , eminim zamanın nasıl geçtiğini anlamayız:KK24:

canım kadınız değil mi, ruhumuzda var böle bir şey.
elbet biri çekiştirilir.
kim ne derse desın:KK53::KK53:

[/B][/FONT]

Bende öyle tahmin ediyorum .Aksi mümkün değil .
İzmireeeeee gel en yakın zamanda :KK43:

canım kadınız değil mi, ruhumuzda var böle bir şey.
elbet biri çekiştirilir.
kim ne derse desın:KK53::KK53:

Herkes herkesin hakkında iyi kötü konuşuyor tabi .
Önemli olan ne konuştuğu .
Benim arkadamda da konuşan vardır, ama umursamıyorum artık bu tarz şeyleri.

Kimse hakkında konuşmadık .Daha çok estetik ,günlük yaşantımız vesaire.... Zaman su gibi akıp geçti .

Son düzenleme:
Bende öyle tahmin ediyorum .Aksi mümkün değil .
İzmireeeeee gel en yakın zamanda :KK43:

Herkes herkesin hakkında iyi kötü konuşuyor tabi .
Önemli olan ne konuştuğu .
Benim arkadamda da konuşan vardır, ama umursamıyorum artık bu tarz şeyleri.

Kimse hakkında konuşmadık .Daha çok estetik ,günlük yaşantımız vesaire.... Zaman su gibi akıp geçti .

Hiç kıskanmadım, yok yok hiç kıskanmadım:KK53:

Hiç kıskanmadım, yok yok hiç kıskanmadım:KK53:

aman bir kere de kıskanma $çiçek.gif

:KK31:
aynen aus :KK31:

yine biri arkadaşlıktan çıkarmış beni yaa:KK53:
hem istek gönderiyorlar hem çıkarıyorlar arkadaş.:KK19:

Bende seçimlerden sonra büyük bir buluşma ayarlayacağım canım seçmenlerime:KK52::KK52::KK52:

Bu arada angel'a giden oylarıma değişiklik mesajımı yolladım ; birileri daha nasiplensin diye
:KK37::KK53::KK37:

aman iyiki bir laf söyledik haa,fırsat beklıyor muşsunuz sizde...kızım biraz gerçekçi olun. ben olsam konuşurum ve konuşmayan biri daha da görmedım.:63:

ben kımseyı çekiştirmiyorum; çünkü kimseyle buluşmadım:KK53:

Buna inanmıyorum tabi :KK52:
İllaki yüz yüze mi görüşmek lazım kuzum çekiştirebilmek için .

Şuanda lig tv açık.
Spiker ''burası inanılmaz soğuk.(En kalın kabanlar giyilmiş) Şu anda termometreler 1,2 derece gösteriyor'':KK53:
Biz eşimle birbirimize baktık burda olsa k,,ı donacaktı herhalde -18 şuan:KK23:

yine biri arkadaşlıktan çıkarmış beni yaa:KK53:
hem istek gönderiyorlar hem çıkarıyorlar arkadaş.:KK19:

Bende bir tane yorumumu okuyup , hemen istek yollayana sinir oluyorum.Hani beğenmiş ya arkadaş olmalıyız:KK52:

Dur hele bende seni beğeniyorum ama bi tanışsaydık , iki kelam etseydik

X