Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Başlıyorum
Site arayışına girmem artık kızım 10 yaşındaydı, bilirsiniz çocuklar küçükken insan tüm vaktini çocuğuyla geçiriyor, büyüdü, haliyel benim yoğunluğumda azaldı, ev hanımıyım, arkadaş çevrem olsada evde geçirdiğim vakitlerde bilgisayar başında olmayı seviyordum, kk'de o zamanlar Türkiye'de tek kadın sitesi, güzel, kuralcı, erkek yok, hoppp girdim üye oldum.

1- 1,5 yıl sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam editör olmak istemiyeceğimi sordu Kazen, kabul ettim, editör oldum, normalde neşeli, konuşkan biriyimdir ama konu iş olunca ödün vermediğimden sanırım editörlüğümden 1 yıl sonra müdüre oldum, o gün bugündür yapıyorum, sağolsunlar işimi iyi yaptığımı düşünüyorlar ki hala başınızda zebanilik yapıyorum.

Melodi,
kızımla arkadaş gibiyizdir gerçekten, tek çocuk ama asla şımartmadık, arada şımarır ama dozunda, iyi yetiştirmeye çalışıyoruz, terbiyeli ve saygılı olması için elimizden geleni yaptıki yapıyoruz, çok şükür sağduyulu, sakin ve edepli biri olarak yetişti.
Kilo meselesine gelince yapım böyle galiba, sigara etken mi bilmiyorum tabii ama ben çok yürürüm, sabahları kızımla çıkıyorum, okula götürme bahanesiyle sıkı bir yürüyüş yapıyorum.

Var mı başka soru?

Bendeki asalete bak sen asıl.

Kendimden kuvvetsizine karşılık vermemişim.

Değilse diki veririm poponu havaya

Soramam ben başka soru :18:

utanır insan bu kadar asil olunur mu, mune?Eki Görüntüle 577368

Valla ne yalan söyleyeyim, üzerinde ağır yük var mune...Hani paylaşmak falan istersen kazene kimi önereceğini biliyorsun

Şaka bir yana, insan ailede eğitiliyor elbette...Şuradan takip ettiğimiz kadarıyla, senin şımarık ve saygısız bir çocuğunun olma ihtimali sıfır...,
Ayrıca annesine çektiyse eğer zeki bir kızdır da, hani espirilere bakaraktan söylüyorum

Ben gidiyorum artık, öptüm hepinizi

utanır insan bu kadar asil olunur mu, mune?Eki Görüntüle 577368
Yok yahuu kendi haline biriyim

Hadi iyi geceler,
hazır cevaptır kızım, valla benim tek derdim edepti, çok şükür hamd olsun, iyi bir evlat, Allah isteyen herkese nasip etsin, hayırlısını versin İnşaAllah.
Bende kaçıyorum, vakit hayli geç oldu, Allah rahatlık versin hepinize

en önemli şeyi öğretmişsin zaten.iyi sabahlar
allah tahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…