Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Mune aynı pc den iki üye kk ya girebilir mi? Bunu bildirmek mi gerek?
Memlekete gittiğimde kardeşimin bilgisayarından girmeye korktum IP den bi problem olur diye, üyeliği var sanırım onun da. .
Aynı pc'den isterse 5 kişi girer ama bildirmeniz lazım, xxx üye kardeşim ortak pc kullanıyoruz diye, kimi uyanıklar 5 üyelik alıp halam, teyzem, ablam diyor ama yutmuyoruz, önemli olan iyi niyetli olmak, yalan söyleyen nasılsa yakalanıyor:KK14:

PArgalı mune:KK53: Bir sual edeceğim.

KK ya ilk giriişin nasıl oldu?

Birgün üye olabileceğim bir site arıyordum kendime, yıl 2005,forum siteleri diye yazdım tarayıcıya, kk ve 3-5 site çıktı karşıma, diğer siteler karmaydı, ziyaretçi olarak gezdim baktım, küfür, argo ne ararsan var, e kadınım, üstelik evliyim, daha güvenilir bir yer olsun istedim, kk'ye girdim ziyaretçi olarak, baktım sırf kadınlar, üye olmaya karar verdim, hatta dün gibi hatırlarım, üye olurken eşimin mail adresini yazdım, uyarı avrdı erkek üye yasak diye, not yazdım valla ben erkek değilim, bu mail eşimin diye:KK37:

Bismillahirrahmanirrahim:KK53:
2 dakika uyuklayalım pcyi muneye bırakalım dedik neler olmuş:KK53:

49 kiloyum, oldum bittim bu kilolardayım

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
50 kilo altındakiler bu topiğe giremez:KK53:
10 kilo var aramızda ve sen bir annesin:KK53:
Çık buradan mune:KK53:
Hiç kıskanmadım:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Birgün üye olabileceğim bir site arıyordum kendime, yıl 2005,forum siteleri diye yazdım tarayıcıya, kk ve 3-5 site çıktı karşıma, diğer siteler karmaydı, ziyaretçi olarak gezdim baktım, küfür, argo ne ararsan var, e kadınım, üstelik evliyim, daha güvenilir bir yer olsun istedim, kk'ye girdim ziyaretçi olarak, baktım sırf kadınlar, üye olmaya karar verdim, hatta dün gibi hatırlarım, üye olurken eşimin mail adresini yazdım, uyarı avrdı erkek üye yasak diye, not yazdım valla ben erkek değilim, bu mail eşimin diye:KK37:

Peki editör ve ardından admin olma hikayeni de paylaşır mısın mune:KK31:

Sör :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Mune neydi seni forum sitesine üye olmak için arayışa iten sebepler

(allahım sorulara gel :KK53::KK53:))

Araştırmacı afoo:KK51:

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim:KK53:
2 dakika uyuklayalım pcyi muneye bırakalım dedik neler olmuş:KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
50 kilo altındakiler bu topiğe giremez:KK53:
10 kilo var aramızda ve sen bir annesin:KK53:
Çık buradan mune:KK53:
Hiç kıskanmadım:KK53:

:KK14::KK14::KK14: boyumca kızım varsa günahım ne:KK50: şaka maka hakikaten kızım kocaman oldu, bu yaz kısmetse 18'ine girecek, ay hüzün çöktü bir an, ben sigara içeryim geleyim, fena efkarlandım:KK14:

after sigaramı içip geleyim yazarım sebplerimi:))))

Son düzenleme:
Admin olma yolunda nasıl ilerledin mune.

Neler yapmamız gerekiyor.

Belki birgün biz tahtına otururuz.

('Dikkat et ben oradayken oturma' deme sakın:KK53:)

sigarayı bırakırsa alır kilo bence :KK14:
neyse mune benim sağ kolun oldugumu neden arkadaslara ilan etmedin hala:KK19:

:KK14::KK14::KK14: boyumca kızım varsa günahım ne:KK50: şaka maka hakikaten kızım kocaman oldu, bu yaz kısmetse 18'ine girecek, ay hüzün çöktü bir an, ben sigara içeryim geleyim, fena efkarlandım:KK14:

after sigaramı içip geleyim yazarım sebplerimi:))))

Ne güzel ya...:KK31:
Bak bunu cidden kıskandım işte, ama hani öyle fesatça değil, özendim sana..Ne güzel arkadaş gibisinizdir:KK31:

aramızda admin olmak isteyenler vardı da:KK53::KK53:
ya cıkamıyorum ulen ciddi şeyler yazmayın yaaa
annem kızıyor dıyorum:KK19:

Olabilir neden olmasın, iyi geçinin benle:KK23:

Admin olma yolunda nasıl ilerledin mune.

Neler yapmamız gerekiyor.

Belki birgün biz tahtına otururuz.

('Dikkat et ben oradayken oturma' deme sakın:KK53:)

Ohooo ben geldim alooooooğ:63:
Ve bu soruyu bir üstte sordum :KK19:

X