Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

niye görünmedi benim çaylarım :44:

deminden beri şu düdüklü ötsün diye bekliyorum meğer suyunu koymamışım iyi mi:18:
allahtan buhar tenceresini koymuştum da dibine tutmadı:KK53:

Yahu bu güzel güzel hatunları nereden buluyorsun , tam birine alışıyor gözüm öteki geliyor.

Ya ne fena ev sahibiyim.

Biri demlesede içsek , boğazımız kurudu burada konuş konuş:KK52:

Buyrun kızlar
Afiyet olsun.:KK6:

$Bak%u0025C4%B1r+%C3%87aydanl%C4%B1k+2.jpg Eki Görüntüle 567461 $seker.jpg

Z

buyrun efenim, çaylarınız
siz çay için ben de sarımsaklı yoğurtlu bişeyler yiyim :KK53:
ay kızlar canım bööyle sarımsaklı yoğurtlu bişeyler istiyo hep

dün karnıbahar kızarttım
bugün de brokoli haşlıyorum

aşermenin dibine vurmuş durumdayım

Hamilemisin yerim ben seniiiiiiii Allah anali babalı büyütsün

Kızlar bugün tiroid hormonları için hastaneye gittik, tahlil yaptırıyım diye.

Ben kan verirken fena oluyorum hep, kasılıyorum, bükülüyorum resmen kendimden geçiyorum.
Hep de sol kolumdan aldırırım, o gün o kolumu kullanamam;huylanırım.
Bugün kadına dedim soldan diye, baktı baktı, bi de sağa baktı. Sağda damar daha iyi solda damar yok dedi.
E hep soldan alıyolar dedim, bugün ben göremedim dedi.
Anlattım, huylanıyorum dedim, iyi peki dedi.

Açtı kolumu, bağladı lastiği.
Ben tabi kasıldım, kafamı sağa çevirdim görmeyim diye.
Allahım, bi acıdı bi acıdı anlatamam. İçim çekildi, başım döndü, karnıma kramplar girdi, bacaklarım titredi. Neler neler. İçsel travma yaşıyorum.
Derken tansiyonum düşmesin mi. Yatırdı beni baş aşağı. Sen biraz dur böyle dedi. Eşim de bi yandan saçımı seviyo, yüzümü seviyo bişeyler yapıyo, sakinleştirmeye çalışıyo beni.

Kendime geldikten sonra, kadın başka bi iğne getirdi.
Ne, sağdanda mı! dedim.

Eşim, kan çıkmadı dedi. Şoklarımı yaşadım o an.
Kadın da tamam, bak bundan hemen gelcek, sağda damar daha iyi diye beni sakinleştirmeye çalışıyo. Kucağıma da bi tane ayıcık verdi, basınca ötenlerden:KK1: Beni bi gülme aldı:KK70:

Neyse, mecbur verdim. Allahtan uzatmadı.

Off anlatırken bile gerildim.
Çocuğu nasıl doğurcan dedi
Valla bilmiyom dedim :18:

evet tuzlu ve ekşi tatlıya nazaran daha çok, şu an ki aşerme modumda:KK1:

bilmiyorum ki:KK17:baba da kız istiyor ben de:KK16: inşallah hayırlı bi kız evlattır:KK53:

Ablamda senin gibiydi hep tuzlu ve eeksi aseriyodu hatta yatağının başına çubuk kraker koyuyordu midesi bulaninca ondan yiyordu sabah gözünü acar açmaz kıtır kıtır kraker yiyordu şimdi tosun gibi bir kizi var içime doğdu seninkıde kiz :):)

Ablamda senin gibiydi hep tuzlu ve eeksi aseriyodu hatta yatağının başına çubuk kraker koyuyordu midesi bulaninca ondan yiyordu sabah gözünü acar açmaz kıtır kıtır kraker yiyordu şimdi tosun gibi bir kizi var içime doğdu seninkıde kiz :):)

inşallah kızdır ya :KK17: niyeyse ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum

eşimin anne-babası da erkek hissetmişler :KK37: erkek istedikleri içindir :KK37:

inşallah kızdır ya :KK17: niyeyse ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum

eşimin anne-babası da erkek hissetmişler :KK37: erkek istedikleri içindir :KK37:

Daha ilk haftalardasin herhalde cinsiyeti hemen belli olmaz sonuçta değilmi.... sen kalbini ferah tut allahtan hayirlisini ışte:):) Ayy nasil hheyecanlısindir şimdi sen ben çok sabirsizim meraktan catlarim herhalde senin yerinde olsam

Şİmdi yemekten kalktım ne de makbule geçti bilemezsin

Rize çayı değil mi? yoksa içmem:KK19:

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.
Bende bir yenge var kaçak çay delisi , ağzının tadını bilmiyor...Var mı Rizemin çayı gibi...mis mis

Kızlar bugün tiroid hormonları için hastaneye gittik, tahlil yaptırıyım diye.

Ben kan verirken fena oluyorum hep, kasılıyorum, bükülüyorum resmen kendimden geçiyorum.
Hep de sol kolumdan aldırırım, o gün o kolumu kullanamam;huylanırım.
Bugün kadına dedim soldan diye, baktı baktı, bi de sağa baktı. Sağda damar daha iyi solda damar yok dedi.
E hep soldan alıyolar dedim, bugün ben göremedim dedi.
Anlattım, huylanıyorum dedim, iyi peki dedi.

Açtı kolumu, bağladı lastiği.
Ben tabi kasıldım, kafamı sağa çevirdim görmeyim diye.
Allahım, bi acıdı bi acıdı anlatamam. İçim çekildi, başım döndü, karnıma kramplar girdi, bacaklarım titredi. Neler neler. İçsel travma yaşıyorum.
Derken tansiyonum düşmesin mi. Yatırdı beni baş aşağı. Sen biraz dur böyle dedi. Eşim de bi yandan saçımı seviyo, yüzümü seviyo bişeyler yapıyo, sakinleştirmeye çalışıyo beni.

Kendime geldikten sonra, kadın başka bi iğne getirdi.
Ne, sağdanda mı! dedim.

Eşim, kan çıkmadı dedi. Şoklarımı yaşadım o an.
Kadın da tamam, bak bundan hemen gelcek, sağda damar daha iyi diye beni sakinleştirmeye çalışıyo. Kucağıma da bi tane ayıcık verdi, basınca ötenlerden:KK1: Beni bi gülme aldı:KK70:

Neyse, mecbur verdim. Allahtan uzatmadı.

Off anlatırken bile gerildim.
Çocuğu nasıl doğurcan dedi
Valla bilmiyom dedim :18:

Benim damarlar hiç gözükmez , hep elimin üzerinden alırlar.

Her seferinde derim ki ; benim damarlarım blunmuyor elden alıyorlar diye.
Ve her seferinde illa '' bi bakayım , sen karışma tavrına bürünürler ''
Sonra da tekrar el üstüne dönerler:KK52:

Oradan acır diye denemekistemedim derler ,oysa ben canım kıymetli değil , hissetmiyorum bile alın derim ama ııı ıhhh...

Sanada geçmiş olsun maxima , doğum hikayemi anlatayım sana bir arada şevke gel:KK34:

Ebushhh , bu arada sana özel yazmıştım birkaç kez ama hep kutun dolu .

Bir boşalt yahu:KK14:

Bazen gizli gizli konuşacaklarım oluyor:KK34:

Ay bu çocuk beni delirtecek bi gün:95:
İki dakika arkamı döndüm mutfakta bi baktım masada küllük vardı
Nasıl uzanmış almış bide bir güzel parmaklayıp yalıyor
Evdeki makinelerin hepsinin ayarı kalmadı geçen gün bulaşık makinesine kaşla göz arasında terlik atmış
Bende hiç bakmadan düğmesine bastım anam bi garip sesler geliyo güm güm
Bi baktım içinde koca terlik var:111:

X