Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kiloyu siz alırsınız:63:
tek ben yiyorum çiğ köfteyi demek ki:KK14:
bol maydanozlu:KK53:

Mune Hanım, mümkün mü acıkmamak ama.
Biri çiğköfte der, biri roka salatası der.
Gel de delirme...

Gideyim de dolabımda şaheser yaratabilecek neler var bakayım, biraz daha okursam sonum fena.
Açken çok asabi olabiliyorum, sakının.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Gel de delirme...

Gideyim de dolabımda şaheser yaratabilecek neler var bakayım, biraz daha okursam sonum fena.

sus sus:KK19:
hem suçlu hem güçlü:KK20:

Neyse gece gece çiğköfte bulamayacağımıza göre susayım ben de :KK43:
Meyve yiyeyim o zaman, maydonoz cazip gelmedi pek:KK53:

$bilgi.gif

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Akşam 7'den sonra yemek yerseniz heryerinizden yağ akar, böyle vıcık vıcık, katmerli katmerli, sonraaaa selülitler kaplar kolunuzu, budunuzu.

Bol bol yeşil salata yiyin, maydanoz, roka, kıvırcık, tere, limonlu limonlu:KK56:
Dürüm, kebapta neymiş, ıyyyyy kötü şeyler onlar, yiyorsun bir çıkıyorsun tartıya anaaaa o da ne :KK53:

Aa aşkolsun...
Hepsi çatlak kemik'in suçu valla.
Paylaşımlar ortada, ok yaydan çıkmıştı ben de doğru hedefleri vurayım, derdime ortak bulayım dedim o kadar.:KK52:

yanlış kişileri seçtin tlfk:KK19:
göz hapsimdesin artık
bu böyle biline:KK31:

Gel de delirme...

Uymayın siz, bunlar soldan üfleyenlerden, benden sağdan üflerim:KK14:

Akşam 7'den sonra yemek yerseniz heryerinizden yağ akar, böyle vıcık vıcık, katmerli katmerli, sonraaaa selülitler kaplar kolunuzu, budunuzu.

Bol bol yeşil salata yiyin, maydanoz, roka, kıvırcık, tere, limonlu limonlu:KK56:
Dürüm, kebapta neymiş, ıyyyyy kötü şeyler onlar, yiyorsun bir çıkıyorsun tartıya anaaaa o da ne :KK53:

ben o tartıya çıkıp da 55 olduğum günleri görmek istiyorum ama:18:

Neee kebap mı? Bi yerlerim şişecek yarabbim az daha canım bir şey çekerse :KK53:

X