- 1 Ağustos 2012
- 220
- 0
maximaculpa,
hamileliğin büyük rolü oluyor duygusal iniş çıkışlarda, ben reklamlara bile ağlardım
çağla şikelde hamileyken şu reklamda ayağı kayan yavru ineğe ağlıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maximaculpa,
hamileliğin büyük rolü oluyor duygusal iniş çıkışlarda, ben reklamlara bile ağlardım
Yavvv, o da birşey miiii...Siz bir de benimkilerin oyununu izleyin..........
[video]https://www.************************?v=2872598735295&set=vb.1269691662&type=3&theater[/video]
bilmem
genelde reklamlar pek hüzünlü olmaz da
bilmem
genelde reklamlar pek hüzünlü olmaz da
İzlenmiyor narmikcim
Yok yok çok şekersin hep böylemisin
Hamileyken kağıt mendil reklamında hınkıran kız bile hüzünlü geliyor insana, ben birde hüngür hüngür ağlardım, eşim çatlardı gülmekten
Vuu surrender'den karizma laflar
Acık toparlaşında muhabet edelim yav
Benim adam maç izliyor sap gibi kaldım valla
grup fikri Melodi'den çıktı ama
Anam ortalık malı olmuşum haberim yok giren çıkan belli değil.
Son durak neresi .
--------
7/24 dinlediğim şarkıyı size armağan ediyorum meleklerim.
[video=youtube;JTgDIp_2a0M]http://www.youtube.com/watch?v=JTgDIp_2a0M[/video]
Oyyy uyumamak için nasıl da direniyor cadı ; tıpkı benim buradaki muhabbeti kaçırmamak için gecenin 3'ünde pc başındaki halime benziyor
Biri aksiyon mu dedi. Hemen erkek üye getirelim
kesin ben bir şeyler yapmışımdır yine:18:
Sizi aday yaptığınız melodi ihbar etti, o siteden çıkınca sizde çıkmalıymışsınız
O dedi, öyle dedi
hemen hesabı kesilecek
afooo falakayı getir
Melodiyi aday yaptığımızı kim söyledi
mune bu arada pek bi ara bozucu gördüm seni ; bu kategoride oy mu bekliyorsun yoksa ?
Melodi'ye de ki numaramı biliyor , arasın görüşelim derdi neyse
Seçim çalışmalarında durmak yok , yola devam.....
Kendi söyledi, ben adayım dedi, hepsini ayarttım dedi, oylar cepte dedi, sonra bir baktım şikayet etti, aaa dedim ayıp değil mi, yooo niye ayıp olsun, söyleme aramızda kalsın ne bilecekler dedi, seçim taktiğiymiş, oy verme gününe kadar sizi atacakmışım oy günü geri gelecekmişsiniz, öyle dedi
Yok henüz aday listemi hazırlamadım Zor iş yahuu, birini yazsan diğerini yazmadım diye üzülüyor insan, o birşey değilde, asıl oylamada çok fena olacağım, kimse kırılsın istemiyorum, oylara çok anlam yükleniyor
munecim ; cevap gelecek mi acep ?
Bir de melodicim nerelerdeymiş acep , geç oldu ?
Hazır reyting bolken kaçırmasaydı bu anı
Türkçeyi en iyi kullanan da üstüme tanımam aus lütfen
iş başka arkadaşlık başka
surrender sen şu hayvanlarla ilgili bi reklam var küçük çocuk, onu hırpalıyorlar kaçıyor sevgi istiyor ama aslında o köpekmiş falan... onu bir izle bak nasıl fena olursun hamileliğe falan hiiiç gerek yok
hanımlara karşı hep böyleyim, neşeli, keyifli ve iyi bir dinleyici ama gel gör ki erkeklere karşı madalyonun öteki yüzünü bir ceviriyorum hepsi vın turizm : ))
böyle içimdeki canavarin pencesi çıkıp suratını kavrayıveriyor erkeklerin : )
ehehhehehehhehhehehehhe :))
Karyatid, tekila mı içtin yoksa kız?
Ne olduğunu merak edip,alıp, fondip yapmışa benziyorsun
Bu nasıl bir cümleyle
Surrender,
cıks cıks cıks, yahu çalın deidklerinin en az 6-7 tanesi benimdi.
Önce atımı, kırmızı halımı sonra şampanyalarımı ardından diğerlerini aşırmışsın, hiç yakışıyor mu sana