senin başın ağrımıyor muydu? Şiddete meyilin var, baş ağrısına iyi geliyor mu bu falaka:44:
Sizi aday yaptığınız melodi ihbar etti, o siteden çıkınca sizde çıkmalıymışsınız
O dedi, öyle dedi
hadi atımı çaldın bişi demedim ; ama ruhunda satıcılıkta var
yok baş agrısına iyi gelmez
şiddete meyilim oldugu dogru ama
hele son zamanlar
iyi bir dayak atmalıyım
Sizi aday yaptığınız melodi ihbar etti, o siteden çıkınca sizde çıkmalıymışsınız
O dedi, öyle dedi
hadi atımı çaldın bişi demedim ; ama ruhunda satıcılıkta var
surri agır gidiyorsun yavas ol
surri agır gidiyorsun yavas ol
Kendi söyledi, ben adayım dedi, hepsini ayarttım dedi, oylar cepte dedi, sonra bir baktım şikayet etti, aaa dedim ayıp değil mi, yooo niye ayıp olsun, söyleme aramızda kalsın ne bilecekler dedi, seçim taktiğiymiş, oy verme gününe kadar sizi atacakmışım oy günü geri gelecekmişsiniz, öyle dedi
Kendi söyledi, ben adayım dedi, hepsini ayarttım dedi, oylar cepte dedi, sonra bir baktım şikayet etti, aaa dedim ayıp değil mi, yooo niye ayıp olsun, söyleme aramızda kalsın ne bilecekler dedi, seçim taktiğiymiş, oy verme gününe kadar sizi atacakmışım oy günü geri gelecekmişsiniz, öyle dedi
owww çok sert
az önce ''sen de topukla'' diyen kimdi
onunla bu bir degil.
satıcı falan tehlikeli sözler surri
Güzel işte aksiyon aksiyooon derken biraz önce tam da bunu kastediyordum.