Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ders icin gitmişim kim haber vermişte gelmişim
bu ne anlama geliyor arkangel

Canım , orada mune sanki bizler seni oylama var gel demişiz de çağırmışız diye lanse ederken ; asıl bir adet oy almak için arkadaşını çağırqan bizler ''bi daha da davosa gelmem'' demeliyiz.
Offf gece gece yazdırma da beni işte ; yok bişey orda yazılanlar da...olsa derim ben dayanamam

ders icin gitmişim kim haber vermişte gelmişim
bu ne anlama geliyor arkangel

Bu bir şaka reptomimcim...

Hani bizlerde yapıyoruz bunu ''sen nerden çıktın şimdi'' gibilerinden...

Yazısına dikkat edersen hepimize bir laf oturtmuş. Ama uyarısınıda yapıyor ''ilk ban yiyen yönetici olmak istemiyorum''... Geyik yaptığını zaten söylüyor.

Alınmasana bu kadar.. Gidemezsin hiçbir yere

Hadi yahu ...evlive çocuklu ve sabahın 8:30'unda kalkan bir ben kalmışım.

Yattım ben...

Herkese iyi sabahlamalar...Reptomim cidden bir şey yok orada.

(Ausencia büyük A ile)

Canım , orada mune sanki bizler seni oylama var gel demişiz de çağırmışız diye lanse ederken ; asıl bir adet oy almak için arkadaşını çağırqan bizler ''bi daha da davosa gelmem'' demeliyiz.
Offf gece gece yazdırma da beni işte ; yok bişey orda yazılanlar da...olsa derim ben dayanamam

hayır resmen sahtekar konumunda hissettim kendimi.

Bu bir şaka reptomimcim...

Hani bizlerde yapıyoruz bunu ''sen nerden çıktın şimdi'' gibilerinden...

Yazısına dikkat edersen hepimize bir laf oturtmuş. Ama uyarısınıda yapıyor ''ilk ban yiyen yönetici olmak istemiyorum''... Geyik yaptığını zaten söylüyor.

Alınmasana bu kadar.. Gidemezsin hiçbir yere

angel su ruh halimde her seye alınabliyorum.
zaten benim geliş sebebini bilmeden boyle yazılması hos degil.

hayır resmen sahtekar konumunda hissettim kendimi.

Ne ilgisi var şimdi?

Bak, sen kötü bir zaman geçiriyorsun alıngan olman çok normal ama bu öylesi değil inan bana...

Sanki hayat memat meselesimi? Hayır orada geyik yapmak serbest değil belkide ama biz gittik yaptık bir şey dedimi? demedi.

O da katıldı bize hepsi bu... Hem seni neden? niçin? kovsun... Sen burada olsan yada olmasan onun için değişen bir şey olurmu? olmaz.

Sen bizim için geri dönmedin mi?

Sakin ol biraz daha...

Ne ilgisi var şimdi?

Bak, sen kötü bir zaman geçiriyorsun alıngan olman çok normal ama bu öylesi değil inan bana...

Sanki hayat memat meselesimi? Hayır orada geyik yapmak serbest değil belkide ama biz gittik yaptık bir şey dedimi? demedi.

O da katıldı bize hepsi bu... Hem seni neden? niçin? kovsun... Sen burada olsan yada olmasan onun için değişen bir şey olurmu? olmaz.

Sen bizim için geri dönmedin mi?

Sakin ol biraz daha...

beni kovup kovmaması önemsiz zaten.
ama o duruma düşmem benım icin önemli neyse gercekten
biraz kafa dagıtayım demiştim.
daha kötü oldum.

iyi geceler size

angel su ruh halimde her seye alınabliyorum.
zaten benim geliş sebebini bilmeden boyle yazılması hos degil.

Çoğumuz olmazsa olmaza oturtmuşuz seni, geliş sebebin ne olursa olsun, başkaları haz etsin etmesin biz bayılıyoruz, eksikliğini çok hissediyoruz.
Var mı ötesi?:KK16:

Son düzenleme:

beni kovup kovmaması önemsiz zaten.
ama o duruma düşmem benım icin önemli neyse gercekten
biraz kafa dagıtayım demiştim.
daha kötü oldum.

iyi geceler size

Hala düştüğüm durum diyorsun:KK20:

Sen herhangi bir duruma düşmedin ki...

Eğer bir duruma düşülecek olsaydı, benden daha kötüsü olamazdı son yediğim cezada.

Yapma böyle...

X