• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aurali migren?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar umarim iyisinizdir ben de bundan 1 ay once aurali migren cikti atagim gelince afedersiniz salak gibi oluyorum once isiklar birbirine karisiyor mide bulantisi sonra konusamiyorum ya da cumleleri toparlayamiyorum sonra asiri asiri siddetli bir bas agrisi hayatim zindan oluyor bu illet nasil gecer alternatif tedavi yokmudur?

Teşhisi koyan doktor tedavi önermedi mi? İlaçlarınızı düzenli kullanırsanız ataklarınız azalır, daha hafif geçer.

önerdi tabii ilac kullaniyorum ama agir geliyor ilaclar alternatif tip istiyorum
Alternatif tıp için hacamat çok öneriyorlar, yengem ve dayım bizzat yaptırdı, bende düşünüyorum ama saçlar biraz kesiliyormuş o yüzden cesaret edemedim🙊

önerdi tabii ilac kullaniyorum ama agir geliyor ilaclar alternatif tip istiyorum

Tıp bir tanedir, alternatifi yoktur. Bahsettiğiniz şeyler hurafedir şarlatanlıktır. Yine de siz bilirsiniz tabi.

İlaçlar ağır olduğu için ağır geliyor, düzenli kullanırsanız bünyeniz alışacak.

Merhabalar umarim iyisinizdir ben de bundan 1 ay once aurali migren cikti atagim gelince afedersiniz salak gibi oluyorum once isiklar birbirine karisiyor mide bulantisi sonra konusamiyorum ya da cumleleri toparlayamiyorum sonra asiri asiri siddetli bir bas agrisi hayatim zindan oluyor bu illet nasil gecer alternatif tedavi yokmudur?
Geçmiş olsun seni öyle iyi anladım ki yılaşrdır çekiyorum. Denemediğim ilaç kalmadı artık öyle ki ağrı kesici iğne serum v.s etkilemiyor yani ama eczanelere reçetesiz satılan ergafein isimli bir ilaç migren için harika pahalı da değil 7tl filan eczacına danışıp kullanabilirsin atak geleceğinin farkedince önüne geçiyor.

SaryamV SaryamV sorun olmaz kapaliyim arastiracagim 17MirA29 17MirA29 doktoruma soracagim izin vermiyor ama olsun
Pardon doktorunuz neden izin vermiyor? Nöroloji doktoruna gitseniz antidepresanlar sizi mahfedecek siz bilirsiniz tabii ama yeşil çay içebilirsiniz aktarlarda bitkiler var onlarsan destek alabilirsiniz ben çok denedim maalesef fayda göremedim.

Botoks duymuştum. Birde emin olmamakla beraber akupuntur.

Arkadasim migren tedavisi olurken agrisi olmuyordu yarida kesince tekrar basladi hapla tedaviside varMIŞ

Bende de migren var ileri seviyede. 6 aylık raporlu epilepsi ilacı vermişti benim doktorum. Kullandım ilacı yavaş yavaş arttırdık ağır bir ilaç ama alıştım, bırakalı 4 ay oldu ataklarım hafifledi. Çoğu doktor hemen antidepresan veriyor, bi doktor tam 3 farklı antidepresan vermişti migren için bir daha gitmedim.

Yıllarca çektiğim, yine yıllarca hangi doktora gitsem derman bulamadığım çile.. gözde kristallenme geçici görme kaybı ellerden kollara, kollardan yanaklara, yanaktan dudağa ve en son dile yayılan uyuşma sonrası konuşma kaybı.. ve tabi biter mi? Bitmez. Altın vuruş kafanı duvardan duvara vurmak istediğin, ölmek istediğin o berbat baş ağrısı. Bundan yaklaşık 4-5 sene önce bir doktor koydu teşhisimi. Auralı migren, migrenin ikinci aşaması. Ilac tedavisiyle kendimi toparladım baya baya. Hala sık ve şiddetli baş ağrısı yaşarım ama çok şükür ataklarım bitti uzun zamandır olmuyor. Birazda stresten sıkıntıdan uzak durmaya çalışmanız lazım. Atak gelmeye başladığında fırsatınız olursa karanlık ve sessiz bir odaya geçip uzanın. Çok zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun, geçmiş olsun.

Allahım kimseye vermesin şu migreni.O an ölmek istiyorum o derece kötü oluyorum ne ağrı kesiciler nede serumlar fayda etmiyo artık.2 hafta önce serumla uyuttular beni birazda olsa rahatlıyayım die ama uyandım yine o ağrı devam

Bendede var yıllardır çekiyorum.Gorme kaybı hissettiğim o 40 dakika geçmek bilmiyor bazen arka arkaya geliyor ataklar.Tabi arkasından refleks kaybı kafada uyuşukluk ağrı vs..
Doktor bana antidepresan vermişti hala kontol edilerek ara ara kullanıyorum belli sürelerde,faydası oluyor tabi..ama en önemlisi kendini bilmek önüne geçmek için.. yani nelerin başlattığını bilmek önemli.
Mesela stres,uykusuzluk fazla uyumak ,sıcak hava,fazla kahve,alkol,çikolata bunlar bana iyi gelmiyor.
Bir arkadaşım biberiye çayını önerdi daha denemedim ama faydası oluyormuş bakalım alicam bende.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN 7 YIILDR ÇEKİYORUM HİÇ BİR DOKTOR ÇARE ETMEDİ BENDE NE BULDUYSAM ONU YAPIYORUM ŞUAN ÇÖREK OTU YAĞI DUYDUM VE ONU YAPICAM :(

Back