🌷 Aura Nedir? Gerçekten Var Mıdır? Nasıl Aura Rengimizi Hesaplarız?🌷

Açığa çıkmışsa hiç durmayın zaten. Bu konuya giren bir daha çıkamaz zaten. Yaşam biçimine dönüşüyor.

Cumartesi Access Bars eğitimim var o konu beni beden alıyor çok heyecanlıyım. Eğitim almadınızsa bir rehber eşliğinde daha çok enerji alanınızı açmayı tavsiye ederim. Ben 2 senedir içime sinen ve enerjimin aktığı eğitimlere katılıyorum. Yolun sonu yok hep devam ediyor. Size de başarılar dilerim

Çok teşekkür ederimm şimdilik daha çok çakralara ve çakra noktalarımı açmaya odaklanıyorum ama o alana da yönelicem yakın zamanda çok seviyorum çünkü. Size de başarılar ve kolaylıklar dilerim.

22 çıktı benim. Bu ne anlama geliyor? Özel sayılar ne demek? Kafamda deli sorular

22 çıktı benim. Bu ne anlama geliyor? Özel sayılar ne demek? Kafamda deli sorular
Ayyy sizin aura taban renginiz altın oluyor 22 sayısına göre
Sınırsız potansiyel demek yani enerji açısından da taban aura açısından da oldukça zenginsiniz demek
Manevi değerleriniz çok yüksek olmalı anladığım kadarıyla, bir de üzerinizde koruyucu çok güç var (İnşallah )

Özel mesaj gönderme kapalı sanırım. Özel mesaj gönderebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…