Annemde de var ve yaklaşık olarak 9 yıldır kullanıyor. Suya çekme özelliğine sahip bir makine; dövücü aparatı olması çok güzel ama çok hantal bir makine ve çekiş gücü diğer makinelere göre (dyson gibi) çok düşük. Bence o fiyatlara çıkılmışken daha kaliteli bir makine alınabilir ( fiyat/performans olarak) Başlarda annem de memnundu yataklarımızdaki mitelara kdar temizliyordu ama her zaman aç su doldur halıları halı ucu koltukları koltuk ucu yerleri de düz uçla süpür onu tak bunu çıkar sonra pislik olan suyu dök su haznesini yıka temizle kurut makineyi kaldır derken çok zaman gidiyor bir de parçalarının birbirine olan kenetleri çok ilkel insan zamanla çok yoruluyor takarken ellerini filan acıtıyor(bende hep öyle olurdu) çünkü makineyle mücadele ediliyor. Halı yıkama aparatları derseniz kuvvetli bir şekilde çekmek gerekiyor erkek gücü istiyor resmen... Geçen anneler gününde ona dikey el süpürgelerinden aldım; bana diyor ki ne var büyük süpürgemi satsan da kurtulsak ondan. Umarım siz devamlı memnun kalırsınız.
hazeleye birde fiyat yazsaymışsınız çok daha iyi olacakmış...Ailemde bu makinayı kullanan var..makinayı yakından tanıyorum ve tek kelimeyle hayranım...şu an bende almayı düşünüyorum..güncel fiyatını öğrenebilirmiyim? Teşekkürler...
elimde bir tane hiç kullanılmamış ürün var aslında zamanında ihlas bankasına para kaprırıpta karsılıgında ürün verdiler sadece elimden cıkarmak ve paramı kurtarmak istiyorum almak isteyen olurssa her sekilde gönderirim inanın maddi olarak zor durumdayım ve biranönce elimden cıkarmak istiyorum .
Gerçekten kızlar nedir şuan bu ürünün pisaya fiyatı yok mu bir bilen ?
Sattiniz mı hala elinizde mi ben almak istiyorum satacak olan varmıelimde bir tane hiç kullanılmamış ürün var aslında zamanında ihlas bankasına para kaprırıpta karsılıgında ürün verdiler sadece elimden cıkarmak ve paramı kurtarmak istiyorum almak isteyen olurssa her sekilde gönderirim inanın maddi olarak zor durumdayım ve biranönce elimden cıkarmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?