- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Cimcime adam hala 400 milletvekili verilseydi bunlar olmazdi diyor hala savunuyorsunuz ya vallahi deliricem nolur yapmayın sizler akıllı kadınlarsiniz annelersiniz nolur görün artık.
e tamam cb söyledi hurrıyet haber yaptı sorun nerede
Cumhurbaskanimiz oyle bisy demedi. Eger buna inanmiyorsnuz sizinle.polemike girmiycem..
Bende canlı izledim ve yine aynı şeyi söyledi hatta o da yetmedi 1 kasımda sandıkta goreceğiz vs gibi şeylerde dedi.O dakika ben o programi izliyordum . Kulaklarima mi inanayim gecip hatasıni kbul eden hurriyete mi ?
cumhurbaşkanı istanbulda şunu söyledie tamam cb söyledi hurrıyet haber yaptı sorun nerede
cımcıme sana polemiğe girelim diyen yok girmem de zten. altı ustu bı soruyu yanıtlayamayacaksan ne dıye acıyosun konuyu olmadı ne dıye benden alıntı yapıyosun?
anladık yandaşsın da biraz da merhametli ol vicdanlı ol be. savundugun kişiler b.k attıgın beren saat kadar bile suçlu öyle değil öyle mi?
O dakika ben o programi izliyordum . Kulaklarima mi inanayim gecip hatasıni kbul eden hurriyete mi ?
hatta isyan eden şehit babalarına karaktersiz,demiş.Bende canlı izledim ve yine aynı şeyi söyledi hatta o da yetmedi 1 kasımda sandıkta goreceğiz vs gibi şeylerde dedi.
Ya neyse çok şey yazarımda kendim yazip kendim okuyorum.sanki bir sihirle büyülenmis gibisiniz.ne diyim.
Şehit babasi karaktersiz ogullarına sahte çürük raporu alan babalar...ay neyse ya.hatta isyan eden şehit babalarına karaktersiz,demiş.
Neden?çalar saat ve İsmail Küçükkaya gayet objektif yayın yapar.gazetelerin ve gazetecilerin susturulmasini isteyen tek bir güç var.rte!
Acaba Hürriyet binasına saldırılar olurken de insanlar aynı hassasiyet içinde miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?