balkupuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 1.561 1.417 133 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #1 Merhaba kızlar Fcebookta karşı tarafa attığım mesajı silebiliyor muyum? Yani karşı taraftan silmek istiyorum
Merhaba kızlar Fcebookta karşı tarafa attığım mesajı silebiliyor muyum? Yani karşı taraftan silmek istiyorum
advers Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2013 3.003 3.392 333 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #2 İnstagramda attığınız mesajı silme var ama facebookta yok.
ImTheDevil I’m a devil of my world Pro Üye 28 Şubat 2017 8.933 25.851 548 31 Türkiye 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #3 balkupuu .!.: Merhaba kızlar Fcebookta karşı tarafa attığım mesajı silebiliyor muyum? Yani karşı taraftan silmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Facebookunu silersen eğer bir süre sonra ondan da silinir bu mesajlara erişilemiyor yazar
balkupuu .!.: Merhaba kızlar Fcebookta karşı tarafa attığım mesajı silebiliyor muyum? Yani karşı taraftan silmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Facebookunu silersen eğer bir süre sonra ondan da silinir bu mesajlara erişilemiyor yazar
balkupuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 1.561 1.417 133 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #4 Beautifulkillers .!.: Facebookunu silersen eğer bir süre sonra ondan da silinir bu mesajlara erişilemiyor yazar Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Ne kadar bir süre sonra? Dondurma yani siliniyor mu face
Beautifulkillers .!.: Facebookunu silersen eğer bir süre sonra ondan da silinir bu mesajlara erişilemiyor yazar Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Ne kadar bir süre sonra? Dondurma yani siliniyor mu face
MariD Everybody forgives everybody for everything tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2009 2.148 6.459 158 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #5 Öyle bir özellik olsaydı, zamanında ne yuvalar kurtulurdu Face’de yok öyle bir özellik
H Hayalmeyaldusler Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2017 953 1.302 33 35 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #6 Facebooka çoktan beri girmiyorum yeni bir özellik gelmediyse silinmiyor diye biliyorum. Yani kendinden silersin ama karşı tarafta silinmez.
Facebooka çoktan beri girmiyorum yeni bir özellik gelmediyse silinmiyor diye biliyorum. Yani kendinden silersin ama karşı tarafta silinmez.
ImTheDevil I’m a devil of my world Pro Üye 28 Şubat 2017 8.933 25.851 548 31 Türkiye 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #7 balkupuu .!.: Eminsiniz değil mi? Ne kadar bir süre sonra? Dondurma yani siliniyor mu face Genişletmek için tıkla... Dondurma değil hesabı komple silme işleminden bahsediyorumene kadar sürede mesajlar gidiyor bilmiyorum ama gittiğine emimim ki gitmese bile kullanıcı silindiği için sizin olduğu ıspatlanmaz
balkupuu .!.: Eminsiniz değil mi? Ne kadar bir süre sonra? Dondurma yani siliniyor mu face Genişletmek için tıkla... Dondurma değil hesabı komple silme işleminden bahsediyorumene kadar sürede mesajlar gidiyor bilmiyorum ama gittiğine emimim ki gitmese bile kullanıcı silindiği için sizin olduğu ıspatlanmaz
yvz13 respect yourself..dont love more than God! Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2017 8.106 6.969 128 9 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #8 yok tatlım face de savcılıklar face den delillerle dolu silinse karşı taraf döküm alamaz zaten