attachment parenting

mambaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
1.321
18
116
Diğer
Time dergisinin kapağını gördünüz mü? doğal annelik (attachment parenting) hakkında ne düşünüyorsunuz?

$bebek yapim bakim onarim (2).jpg

mamba kız bu ne ya ıgrenc bı resım bence dogallıkla ne ılgısı var ya bebek olsa anlıcamda bu koca cocuk ya..

link vermek yasakmış ama bebek yapım bakım onarım diye ararsanız yazı çıkar blogda. en son yazı.

Bilemiyorum pedegog psikolog gözüyle ne derler ama şunu biliyorumki kızımı 2 yaşında memeden kestikden sonra benim mememle oynayarak uyamaya başladı sonunda sinir oldum izin vermedim bu sefer kendi memesiyle oynayarak uyumaya başladı şu an 3.5 yaşında hala kendi memesiyle oynayarak uyuyor.Bu duruma bakılırsa hazır değilmiş kızım memeden kesilmeye

Bilemiyorum pedegog psikolog gözüyle ne derler ama şunu biliyorumki kızımı 2 yaşında memeden kestikden sonra benim mememle oynayarak uyamaya başladı sonunda sinir oldum izin vermedim bu sefer kendi memesiyle oynayarak uyumaya başladı şu an 3.5 yaşında hala kendi memesiyle oynayarak uyuyor.Bu duruma bakılırsa hazır değilmiş kızım memeden kesilmeye

Aynen 2 yaşında sütten kestim...4 ay sonra 3 yaşında olacak ama halen benim mememle oynayarak uyuyor..Bir kaç kez annecim ama sen büyüdün deme gafletinde bulundum, bi baktım konuşmak yerine garip sesler çıkarmaya başladı ve ben bebek oldum dedi...Şimdi bıraktım valla kendi kendine bırakır diye umut ediyorum...Ama bırakmasının daha uazayacağından da eminim çünkü oynamadan uyumuyor...

Bazen benimde aklıma geliyor keşke akışına bıraksaydım acaba kendiliğinden vazgeçer miydi emmekten diye...

Son düzenleme:
Aynen canım nerdeyse 4 yaşına olacak hala memeyle oynayarak uyuyor kendi memesi resmen ucu çıkdı oynamakdak yasaklıyorum gizli gizli yapıyor izin verirsem benimkiyle oynuyor naapacağımı şaşırdım valla

Back