ATŞEHİR ESTETHİCA’ DA MEME BÜYÜTME OPERASYONU GEÇİRENLER Bİ BAKABİLİR Mİ?

Hazalist91

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
3
1
33
Arkadaşlar 27 yaşındayım ve göğüslerim çok küçük. Her ne kadar korksam da seneler sonra bu ameliyatı olmaya karar verdim. Fakat şimdi de hastane ve doktot konusunda kararsız kaldım.
Ataşehir Estethica, estetik konusunda baya iyi bi yer diye duydum.
Op.dr. Uğur Özdemir’ de meme estetiği alanında baya uzmanmış.
Peki sizlerden bu dr.la görüşen, ameliyat olan, yakını çevresi kendisi varsa bana bilgi verebilirler mi ? Ya da aynı hastane de başka dr. Önerisi olan ????

:KK36:

Arkadaşlar 27 yaşındayım ve göğüslerim çok küçük. Her ne kadar korksam da seneler sonra bu ameliyatı olmaya karar verdim. Fakat şimdi de hastane ve doktot konusunda kararsız kaldım.
Peki sizlerden bu dr.la görüşen, ameliyat olan, yakını çevresi kendisi varsa bana bilgi verebilirler mi ? Ya da aynı hastane de başka dr. Önerisi olan ????

Canım bende estetica ataşehir de meme büyütme operasyonu gecirdim. Dr adı Sinan Ulusoy du. Inanilmaz korkuyordum ama sagolsun dr hep beni rahatlatti ve olduktan sonra da keşke daha once olsaydim dedim. Ilgi alaka superdi. Inanilmaz memnum kaldim. Cok kaliteli bi hastane ben tavsiye ederim.

Canım bende estetica ataşehir de meme büyütme operasyonu gecirdim. Dr adı Sinan Ulusoy du. Inanilmaz korkuyordum ama sagolsun dr hep beni rahatlatti ve olduktan sonra da keşke daha once olsaydim dedim. Ilgi alaka superdi. Inanilmaz memnum kaldim. Cok kaliteli bi hastane ben tavsiye ederim.
Canım sonraki süreç nasıldı peki ? Ağrı sızı fazla oldu mu ?
Çok korkuyorum açıkcası

Canım sonraki süreç nasıldı peki ? Ağrı sızı fazla oldu mu ?
Çok korkuyorum açıkcası
Valla canim benim benim kas üstü oldu diye dayanilmaz bi ağrı yaşamadım. Ilk 1 hafta biraz ağrı oldu ama sadece yatarken kalkarken o da. Mutlaka biri refakat edecek o surede kalkamiyorsun çünkü rahat.

2015 de oldum ben 5 600 tl idi fiyati. 400 cc takıldı kas üstü canım.
tesekkur ederim bende bugun randevum vardi gorustum 8500 fiyat verdiler ilk gorustugum yer daha uyguna yapan yer bulabilirmiyim bulurmuyum bilmiyorum bulursamda doktor iyi olurmu bilemiyorum biraz daha arastiricam

tesekkur ederim bende bugun randevum vardi gorustum 8500 fiyat verdiler ilk gorustugum yer daha uyguna yapan yer bulabilirmiyim bulurmuyum bilmiyorum bulursamda doktor iyi olurmu bilemiyorum biraz daha arastiricam
Araştır canim bende arastirdim en uygun yer olarak orayi buldum. Şimdi nasildir bilemem fiyatlari tabi.

Ben de silikon taktırdım ama cok buyuk gozukuyorlar hıc begenmedım 375 takmıs doktor ozellıkle buyuk olmasın dedıgım halde taktıralı 20 gun oldu daha iner mi bunlar lütfen yardım

Merhabalar çok olmuş siz yazalı ama merak ettik ameliyat oldunuz mu esteticada

X