- 22 Ağustos 2016
- 28
- 15
- 3
- Konu Sahibi sansimvarmiki
merhabalar.. ben 34 yasinda 2. evliligimde 2. kez anne olmak istiyorum ama bi turlu hamile kalamiyorum
dra gittim. vajinal kuruluk var, hormon tahili istiyorum yumurta catlamiyor 9 aydir evliyim korunmuyorum ama gebe kalamiyorum dedim dr a. o da vajinal tablet ve inofolic verdi. adetin 3. gunu gel hormon tahlili yapalim dedi ama ben imkansizliktan tekrar gidemedim dr a. vajinal tabletleri kullandigimin 3. gunu pembe bi akinti geldi heralde hamile kaldim yerlesme kanamasi bu dedim, ilaci kestim. tam batimde yogun bi kanamam ve sancim oldu incir kuruyle inofolic kullanmaya devam ettim tam kuru yarilamistim ki araya bayram girdi kurde yarim kaldi
napacam simdi? yine bi kuruluk var her zamanki gibi. batim 30 eylulde su an 16. gundeyim tam yumurtlama zamanim ama bende bi belirti yok ( kasik agrisi, akinti ) napacam yahu lutfen bi akil verin stres yapiyom arkadaslar
bu yasta erken menopoza girmekten korkuyom ![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: