Atopik dermatit olan kizlar yardimci olurmusunuz??

Nane surubu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
1.429
4.736
Selam kizlar Benim ellerim yuzum ayaklarim cok sorunlu her yikamada her banyodan sonra her an su deydiginde cok kuruluk hissedip nemlendiriyorum gecen seneye kadar cesitli kremler kullandim sonra cildiyeye gittim durumu anlattim bana Dexery adinda bir nemlendirici verdi arastirdim internetten atopik dermatitler kullaniyormus benim krem diyer atopik kremlerden daha uygun fiyata neyse yani bu hayatimi cok etkiliyo bu kuruluk temizlikte yemek yaparken.. hic temizlik ve yemek yapmak istemiyorum aslinda elimi suya degdirecek hic bir is yapmak istemiyorum cunku ellerim yuzum ayaklarim hep kuru asiri kuru mesela yemek yaparken birsey dograrsin elin batar aninda yikarsin ya iste ben yikadiktan sonra hemen kremi suruyor ve devam ediyorum yemege ama tekrar islaniyor tekrar suruyorum tekrar islaniyor tekrar suruyorum ha eldiven kullaniyorum cikarirkende Icine illaki su giriyor yikiyorum tekrar krem suruyorum cok rahatsiz etmeye basladi canimdan bezdim meyve dogruyorum elim islaniyor hemen krem
kizlar bunun bi caresi varmi ??? ameliyat deseler olacak derecedeyim yada ne bilim Bi lazer islemi😞😞😞
Geceleri bitki yaglar kullanin diyebilirsiniz ama ertesi gunu tekrar aynisi oluyor
Bu sadece yazlari olmuyor her an her gun kuruluk var 😞😞
Yani bilemiyorum caresizim

Takıntı yapmış olabilir misiniz? Yemek yaparken ara verip krem sürüp yemeğe devam ediyorsunuz da emiliyor mu hemen? Dalinin bebek yağını kullanıyorum ben vücuduma. Nemlendirmek için banyo sonrası.

X