Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokturuna danışıp mı tekrar gebe kaldınız pekiAynısını yaşadım şuan 12 haftalık hamileyim bende çok korkuyorum inşallah yaşamam
Hyr. Korundugumuz halde oldu doktrum her gebelik aynı olcak diye birşey yok diyor ama önlemlerini alcaklarDokturuna danışıp mı tekrar gebe kaldınız peki
Ay ne bileyim bilemedim inş her şey yolunda olur senin için kaç sene ara verdin canımHyr. Korundugumuz halde oldu doktrum her gebelik aynı olcak diye birşey yok diyor ama önlemlerini alcaklar
Oğlum 17 aylıkAy ne bileyim bilemedim inş her şey yolunda olur senin için kaç sene ara verdin canım
Oyy minikmiş daha senin neler olmuş kanama sürecinde canımOğlum 17 aylık
İki doktr müdahale etti zar zor toplamışlar rahmimi ilaçlarla ve içten dikişlerleOyy minikmiş daha senin neler olmuş kanama sürecinde canım
İnşallah yaşamassn bidaha benim bide aralarında fazla sene de yok bir buçuk sene var napicam bilemiyorum bende 22 haftalık hamileyimMerhaba bundan tam 8 sene önce bende aynı şeyi yaşadım şu an 27 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum dediğiniz gibi içten dikiş ve ilaçlarla zor durmustu
İnşallah valla zaman yaklastikca o korku sardı beni o an yaşadıklarımi tekrar yaşamak istemiyorum seninki nasıl oldu sezeryanla mi normal doğum muİnşallah yaşamassn bidaha benim bide aralarında fazla sene de yok bir buçuk sene var napicam bilemiyorum bende 22 haftalık hamileyim
Sezaryan oldu benim genel anestezi olmuştum 5 aylığım şuan inşallah bu sefer belden uyuşturmali istiyorum sen benden öndesij sanırım inşallah sağ Salim alırız kucaklarimizaİnşallah valla zaman yaklastikca o korku sardı beni o an yaşadıklarımi tekrar yaşamak istemiyorum seninki nasıl oldu sezeryanla mi normal doğum mu
Mutlaka yaz bana canım sağlıkla al kucağına inşallahİnşallah canım inşallah ben 29 haftadayim üniversite hastanesinde yaparsam doğumu iyi olacağı söylendi Allah nasip ederse öyle yapacağım dediğin gibi her defasında olacak diye birşey yokmus sana mutlaka haber ederim inşallah bı sıkıntı cikmazsa