Onkoloji - Kanser ve Türevleri Atom tedavisi

siyahinci

prens annesi
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
3.808
9
40
1 ay önce kayseride ameliyat oldum ve patoloji sonucu iyi çıkmadı atom tedavisi göreceğim .atom alan varmı aranızda birde dr sonuç çok kötü değil ama tedbir amaçlı verecez dedi.benimi teselli etti acaba

mrb bende atom tedavisi gördüm yani radyoiyot aldım hemde 2 kez ilkinde hastanede yattım ve kızımdan 1 ay ayrı kaldım çok zor ve stresli bi dönem psikolojik olarak yıpratıyo tatsız bişe içiyosun su gibi ama vücutta kalma süresi fazla biraz off düşündümde içim daraldı.ben şimdi çok iyiyim çok şükür, moralini bozma moral çok önemli çünki, mrk ettiğin bişe varsa özelden yazarsın tecrube oldm artık geçmiş olsun..

bende radyoaktif iyot aldım. hastanede karantinada kaldım. ondan sonraki zamanlarda da her sene daha düşük dozda aldım ve tüm vücut taraması yapılıyorum. mayıs ayında yine taramam var küçük dozlarda 1 hafta dikkat ediyorsun ama çocuk yapma süresi uzadıkça uzuyor. en az 6 ay ila 1 yıl arası çocuk yapamıyorsun. Tamamen residü leri ortadan kaldırmak için. zaten vücut mimli kalan hücresel bazdaki yapılarda tekrar oluşum içine girer diye yapılıyor.

X