damlagg Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2022 13 3 26 31 Ocak 2023 Konu Sahibi damlagg #1 18+4 haftalık hamileyim .Acildeki doktor atoksilin 500 mg antibiyotik yazdı ,bebeğe zararı olmaz dedi ama güvenemiyorum.Daha önce gebelikte bu antibiyotiği kullanan oldu mu ?
18+4 haftalık hamileyim .Acildeki doktor atoksilin 500 mg antibiyotik yazdı ,bebeğe zararı olmaz dedi ama güvenemiyorum.Daha önce gebelikte bu antibiyotiği kullanan oldu mu ?
mevsimmevsim Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 289 144 30 31 Ocak 2023 Konu Sahibi damlagg #2 Bı rahatsızlığın mi var cnm ? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
damlagg Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2022 13 3 26 31 Ocak 2023 Konu Sahibi damlagg #3 mevsimmevsim .!.: Bı rahatsızlığın mi var cnm ? Genişletmek için tıkla... Canım kaç gündür öksürük ateş hapsuruk hepsi var gecmeyince mecbur acile gittim,öksürükten ciğerlerim cikacak gibiydi artık Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mevsimmevsim .!.: Bı rahatsızlığın mi var cnm ? Genişletmek için tıkla... Canım kaç gündür öksürük ateş hapsuruk hepsi var gecmeyince mecbur acile gittim,öksürükten ciğerlerim cikacak gibiydi artık
mevsimmevsim Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 289 144 30 31 Ocak 2023 Konu Sahibi damlagg #4 damlagg .!.: Canım kaç gündür öksürük ateş hapsuruk hepsi var gecmeyince mecbur acile gittim,öksürükten ciğerlerim cikacak gibiydi artık Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun bende 5 haftalık gebeyim ama hiç ilaç almadım parol dışında oda Migrenim vardı diye almıştım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
damlagg .!.: Canım kaç gündür öksürük ateş hapsuruk hepsi var gecmeyince mecbur acile gittim,öksürükten ciğerlerim cikacak gibiydi artık Genişletmek için tıkla... Çok çok geçmiş olsun bende 5 haftalık gebeyim ama hiç ilaç almadım parol dışında oda Migrenim vardı diye almıştım