atmadı kalbi.. :((

skr1606

pamuk oğlum
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
925
1
merhaba ben de dün katıldım aranıza . dün sabah kürtajla aldırmak zorunda kaldım miniğimi. missed abortus dedi dr. SAT ne göre 7+4 hamileydim ama bebek 6 haftalıktı ve kalbi atmıyordu. kanamam de baslamıstı. bekledim b-hcg em 18700 den 10000 e düsünce anladım ki bebeğim bırakmıstı bizi.
gecen hafta carş. başladı her şey hafif kanamam oldu. dr gittim bebeğin ölmüş kürtaj olmalısın dedi. inanamadım. kabullenemiyo insan. ama benim adetim düzensizdi son aylarda geç döllenme olabilir dedim. dr kan testi istedi. 18700 civarı cıktı. 7.hafta için ii bir degerdi. bekleyelim dedi. progesteron verdi .kanamam durdu. içim hiç rahat değildi insan anlıyor zaten. hassasiyetler azalıyo. kokuları hissetmiyosunuz eskisi kadar. vs. vs.
c.tesi tekrar test yaptırdım 10000 e düşmüştü. anladım ki ölmüştü bebeğim. p.tesiyi bekledim dr. tekrar muayene etti ama hiç umut kalmamıstı zaten. bekledim umut ettim belki atar diye ama atmadı kalbi. bırakıp gitti bizi. kürtaj oldum. umarım kimse bu acıyı yaşamaz çok zor... senağlama

teşekkür ederim insan cok üzülüyo ama üzülmek geri getirmiyo gideni...:gitme: elden bi şey gelmiyo.

geçmiş olsun canım.rabbim en yakın zamanda yeniden bi bebek nasip etsin işallah sana.benimde bundan önce düşüğüm olmuştu.çokk üzülmüştüm ama rabbim yine nasip etti şuanda 3 aylık oldu bile canım.

teşekkürler tubatuba benim bebğim yaşamadı ama umarım seninki sağlıklı ve uzun ömürlü olur (hamilesin sanırım)

ewt canım.amin işallah.ilk zmanlar üzülmemek elde diyil ama canım biliyomusun rabbim dayanma gücünüde veriyo.sonrada rabbim yeniden ewlat nasip edince unutturuyo o acıyı.

düşükten ne kadar sonra hamile kaldın butterflydsd ? dr bana 5 ay bekle dedi de? :uhm:

benim doktorumda en erken 4 ay sonra kalabilirsin demişti.bende 5 ay sonra kaldım canım.karar verdiğimiz gibi oldu zaten.kürtaj sonrası verilen hapları ihmal etmeden iç canım.hee bide folik asite başlamayıda unutma.ben kürtajdan sonra hemen başladım o zmandır hala kullanıyorum

neredeyse nisandan beri kullanıyprum folik asit. arada rahtsızlıklar gecirdim sonra düşük tehlikesi ve kurtaj sonrası derken... cok fazla ilaç kullandım. su kürtajdan sonra verilenler bitsin biraz ara vermek istiyorum en azından 1-2 ay bırakıcam folik asidi bile... biraz uzaklasayım kendime geleyim kendimi yaşlı nineler gibi hissediyrm artık 3 öğün ilaç.. kısa bi süre bırakır bebek planlaadan önce başlarım diye düsünüyorum

tabi canım şöyle bi rahatla stres at.hamileyken yapamadığın şeyleri yap..ama folik aside asla ara verme canım.hamilelik öncesi kontrollere gittiğimde doktorum hep soruyodu ısrarla içiyosun dimi diye.bir anda karar verirsiniz bebişe ozman folik asit için üzülürsün canım.

merhaba ben de dün katıldım aranıza . dün sabah kürtajla aldırmak zorunda kaldım miniğimi. missed abortus dedi dr. SAT ne göre 7+4 hamileydim ama bebek 6 haftalıktı ve kalbi atmıyordu. kanamam de baslamıstı. bekledim b-hcg em 18700 den 10000 e düsünce anladım ki bebeğim bırakmıstı bizi.
gecen hafta carş. başladı her şey hafif kanamam oldu. dr gittim bebeğin ölmüş kürtaj olmalısın dedi. inanamadım. kabullenemiyo insan. ama benim adetim düzensizdi son aylarda geç döllenme olabilir dedim. dr kan testi istedi. 18700 civarı cıktı. 7.hafta için ii bir degerdi. bekleyelim dedi. progesteron verdi .kanamam durdu. içim hiç rahat değildi insan anlıyor zaten. hassasiyetler azalıyo. kokuları hissetmiyosunuz eskisi kadar. vs. vs.
c.tesi tekrar test yaptırdım 10000 e düşmüştü. anladım ki ölmüştü bebeğim. p.tesiyi bekledim dr. tekrar muayene etti ama hiç umut kalmamıstı zaten. bekledim umut ettim belki atar diye ama atmadı kalbi. bırakıp gitti bizi. kürtaj oldum. umarım kimse bu acıyı yaşamaz çok zor... senağlama

Çok üzüldüm. Allah kolaylık versin.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. 6 haftalıktı benim miniğim. kalbi de atıyordu pıtpıtpıt. Ama benim kanamam durmadı, gittikçe arttı. Cumartesi kürtaj oldum.
İnsan herşeye alışıyor. İnşallah en erken zamanda tekrar hamile olduğun haberini verirsin..

canım rabbim sabır versin en kısa zamanda bebiş haberiyle bizlere müjde verirsin inşallah

ah canım sen iyi ben anlarım çünkü iki kere yaşadım bu olayı şu an sağlıklı bebeklerini aldıranlara çok kızıyorum çünkü biz aldırmamak için çok çaba sarfediyoruz bence testler var onları yaptır gerçi ilk düşükte yapmıyorlar ama ben pişmanım keşke yaptırsaydım da bu testleri ikinci bebeğimi kaybetmeseydim bende kan pıhtılaşması çıktı ondan bebeğim beslenemiyormuş bundan sonraki hamileliklerimde tedavi olacağım en az bir üç ay bekle bence hem psikolojik hemde fiziksel olarak kendine gel ve bu testleri de bir tıp fakültesinde yaptır bence

ben de gördüm nasıl attığını :KK43: o kadar hızlıydı ki hayata nasıl da tutunuyordu. 2 hafta sonra gittiğimde ise durmuştu. o kalbinin attığı görüntü gözümün önünden gitmiyor :KK43: allah hepimize sabır versin

şu an aynı şeyi yaşıyorum dualarınıza ihtiyacım var.6+5 günlük hamileyim ama 1 hafta geriden geliyor bebeğim.kalp atışı doktorun istediği kadar hızlı değilmiş.lekelenmelerim var kahverengi.progestan kullanıyorum ve cumartesi iğne vurdu doktorum 1 hafta içinde 2 ye katlamış olması gerekiyormuş kese ölçülerinin.inşallah katlar yarabbim bebeğim sağlıkla doğar.evet en kötüsüde atan kalbi görmek.2 kere gittim 2 kere gördüm o minicik kalbi.elimden bişey gelmiyor deli oluyorum.ağlamaktan başka bişey yapamıyorum.allahım kimseye yaşatmasın.lekelenmelerim hala devam ediyor iğnedenmi bilmiyorum.doktorum kesenin etrafının temiz olduğunu kan görünmediğini söyledi cumartesi günü.bişey anlamadım ben.tek dileğim bebeğimin sağlıkla bana tutunması.

aynı olayı bende yasadım.kalbı atmıyordu bebek gelısmemıs dedı doktor alalım dedı 1 hafta verdı ama kanamam basladı ve dustu .parca kaldı kurtaj oldum hepsı cok sancılıydı.Allah bır daha yasatmasın cok zordu dusuk de kurtaj da ve sonrakı psıkolojı.sımdı ıyıyım ama yıne aynı seyler yasarmıyım dıye korkuyorum benım guatr var troıd calısmıyor bebegımın buyuzdn gelısmedıgıı dusunuyorum cunku.7 haftalıktı ama 5 haftaık gıbıydı.zor cok zor.

cnm merhaba öncelikle geçmişler olsun..Umarım bu olay son olur birdaha yaşamazsın.Bende 2 yıl önce aynı senin durumun gibi oğlumu kaybettim..Sen rahatsızlıklarından dolayı bebeğinin gelişmediğini düşünüyorsun ama bence yanılıyorsun bendeki sonuçta missed abostus tu.Ve bende kürtaj olmuştum..12 haftalık olması gerekirken 9 haftalık görünüyordu..Psikolojini çok iyi anlıyorum canım .Ama geçiyor sen de unutacaksın zamanla..Benim şuanda 13 aylık bir meleğim var ..Umarım en yakın zaman da Rabbim size de tattırır.Sevgiler..

X