Atletik yapılı fizigim var 170 boy 59 kilo

Değil Mükremin abi.

Kemik yapım biraz iri bu benim üzüyor.

170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
Kişiden kişiye değişir bence ..Kas,yağ durumuna göre.. 175 boyunda 59 kilo iri bir kadınım ben .. spor vs yaptım.. gayet geniş iri kemiklerim var .. göbek üst bölge, simit yok fakat bacaklarım geniş geniş duruyor etek giyemiyorum yakışmıyor bana .. .. benle aynı boyda başka bir arkadaş var o benden 10 kilo fazla alt kısmı incecik üst kısmı genis .. belden oturmalı elbiseler vs giyiyor benden daha zayıf duruyor bence ..alt kısmı çok zayıf...

Anladım yorumun için sağol

170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
kişiye gore degısır kemık yogunlugu kas kutlesı odem. kılo vıcık yagdan olusuyosa pattis gibi bişi kastan olusuyorsa cok iyi.. kaslı yaglı karısımsa lokum . 170 olup da 59 da yagı varsa coook ınce kemıklıdır. ben 167 boyla bıle 63 kıloyken gobek mobek yoktu :)) 59 kıloyken kaburgalarım gozukuyordu cunkkuuu accaaıp kemıklıyım. etımı sıyırsalar yıne iri gorunurdum. yanı demem o ki gormek lazım. sen hmbılım dıyosan oylesındır. irilik de goreceli. ben iriye kemikli kılosu agır basan genıs de gorunen ama oyle oturunca gobek fıskırmayan kolları sallanmayan kadınlar ıcın derım dıger kısmı şişko zaten :) like me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…