1.70 61 kiloyum iri değil atletik görünüyorum. M beden giyiyorum.170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
172 den itibaren ve kilo olarak da 70 80 arası iri miBence değil.
Hmm atletik o zaman1.70 61 kiloyum iri değil atletik görünüyorum. M beden giyiyorum.
1.78 boy 78 kilo ile iri kadın kategorisini hepinizin yerine sırtlıyorum170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
Çok tuhafsınız ciddenKemik yapım biraz iri bu benim üzüyor.
Bence gayet normal boy ve kilo iri durmaz ki iri olması için daha uzun ve kilolu olmak gerekir
170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
Merak ettim neden 48 kiloya düştünüz kendi isteğinize miBen de 1,70 sayılırım. 59 kiloyu görmüştüm ama iri gözükmüyordum.
Kişiden kişiye değişir bence ..Kas,yağ durumuna göre.. 175 boyunda 59 kilo iri bir kadınım ben .. spor vs yaptım.. gayet geniş iri kemiklerim var .. göbek üst bölge, simit yok fakat bacaklarım geniş geniş duruyor etek giyemiyorum yakışmıyor bana .. .. benle aynı boyda başka bir arkadaş var o benden 10 kilo fazla alt kısmı incecik üst kısmı genis .. belden oturmalı elbiseler vs giyiyor benden daha zayıf duruyor bence ..alt kısmı çok zayıf...170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
173 boy ve 63 kg ile arttiriyorum170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
Anladım yorumun için sağolKişiden kişiye değişir bence ..Kas,yağ durumuna göre.. 175 boyunda 59 kilo iri bir kadınım ben .. spor vs yaptım.. gayet geniş iri kemiklerim var .. göbek üst bölge, simit yok fakat bacaklarım geniş geniş duruyor etek giyemiyorum yakışmıyor bana .. .. benle aynı boyda başka bir arkadaş var o benden 10 kilo fazla alt kısmı incecik üst kısmı genis .. belden oturmalı elbiseler vs giyiyor benden daha zayıf duruyor bence ..alt kısmı çok zayıf...
kişiye gore degısır kemık yogunlugu kas kutlesı odem. kılo vıcık yagdan olusuyosa pattis gibi bişi kastan olusuyorsa cok iyi.. kaslı yaglı karısımsa lokum . 170 olup da 59 da yagı varsa coook ınce kemıklıdır. ben 167 boyla bıle 63 kıloyken gobek mobek yoktu :)) 59 kıloyken kaburgalarım gozukuyordu cunkkuuu accaaıp kemıklıyım. etımı sıyırsalar yıne iri gorunurdum. yanı demem o ki gormek lazım. sen hmbılım dıyosan oylesındır. irilik de goreceli. ben iriye kemikli kılosu agır basan genıs de gorunen ama oyle oturunca gobek fıskırmayan kolları sallanmayan kadınlar ıcın derım dıger kısmı şişko zaten :) like me170 boy 59 kilo iri bir kadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?