Nişan Atlattım Çok Şükür.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

slayersedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
31
0
86
Zonguldak
çok şükür ailemin yardımıyla atlattım nişan törenını herşey cok güzel oldu mısafırler herseyı cok begendı.kayınvalıdemi memnun etmek zor yanı sulalesınıde öle.gıttıkden sora aradı hersey dört dörtluktu dedı tüüüüüüümmm yorgunlugumm gecıverdıı amaa ne yoruldummmm beaaa

nasıl yani ordayken söylemedi de kaynanan eve gidince tel açıp mı söyledi ilginççç...

cnm benim allah tamamına erdirsin herşey dört dörtlük olmuyor cemiyetlerde sonuçta siz elinizden gelin yapmışsınız allah mutlu etsin

atlattigina sevindim canim...
bu zonguldakli kaynanalar hep mi cadoloz olur ya

benim müstakbel kaynanamda zonguldaklı ama çok iyi yani şimdilik öyle gözüküyor. İnşallah genellemen doğru değildir yaeyvahedigeldismile:) Buarada sanada geçmiş olsun cnm, darısı başıma. Bende kazasız belasız atlatırım inş nişan işini

ne güzel ya Mevlam tamamına erdirsin :Saruboceq:
darısı başıma ah bende bi atlatsamda şu stresten kurtulsam

atlattigina sevindim canim...
bu zonguldakli kaynanalar hep mi cadoloz olur ya

ay kızlar güldürdünüz beni çünküm ben zonguldaklıyımda kaydirigubbakcemile3 inşallah iyi olur aranız kaynanalarınızla hepimiz için geçerli tabi bu sözüm wallahi bu iş pek memlekete bakmıyor cadılığın memleketi olmuyorkiyerimsenibenaman biz saygıda kusur etmeyelimde onlarda yaşını başını almış insanlar ne yapsak değiştiremeyiz huy işte ben böyle düşünüyorum
tekrardan geçmiş olsun çileklim
smyra endişelenme belliki çileklim biraz kaynanaya kızmış yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…