- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
Aranizda ozelden konusablcgm therapist piskolog yada tavsiyesi guclu kisiler varmi . Konusmam gerekiyor . Bilinclatimi temizleyemiyorum
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettimBurada daha geçenlerde psikoloğum diye yazan birinin psikolog olmadığı ortaya çıktı. Sanal ortama nasıl güveniyorsunuz ki çoğu kişi egosunu tatmin etmek için yalandan doktorum, psikoloğum diyor. Sonra daha kötü etkilenebilirsiniz.
O da bir şey mi? Bizzat bu forumda 2 kişi tanıyorum, tıp okuyorum dediği halde tıp okumayanBurada daha geçenlerde psikoloğum diye yazan birinin psikolog olmadığı ortaya çıktı. Sanal ortama nasıl güveniyorsunuz ki çoğu kişi egosunu tatmin etmek için yalandan doktorum, psikoloğum diyor. Sonra daha kötü etkilenebilirsiniz.
Atarım da konu dışı mesaj olurÇok merak ettim![]()
İnsanları anlamak zorO da bir şey mi? Bizzat bu forumda 2 kişi tanıyorum, tıp okuyorum dediği halde tıp okumayan![]()
O da bir şey mi? Bizzat bu forumda 2 kişi tanıyorum, tıp okuyorum dediği halde tıp okumayan![]()
Bende çok merak ettim özelden yazabilir misiniz zahmet olmazsaAtarım da konu dışı mesaj olur
Bende talibimHaha bedava terapi. Bulursanız bana da yönlendirin şahane olur valla.