Tabiki bunların bir sebebi var 22 yaşındayım 3 yıldır atlatmaya çalıştığım bi sıkıntım var dönem dönem çoğalan çoğaldığı durumlardada bunlar oluyor. Dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan uykuda günlük hayatımda. Çalışıyorum iş hayatımdada bu devam ediyo ağrısı aklıma gelince bırakıyorum. Şuanda bile çene ağrım mevcut. Uyandığımda çene ağrım yüz ağrım oluyor. Bunun yanında saçlarımla çok oynuyorum tabi koparıyorum sonunda günde 3 belki 5 kez. İştahtan kesiliyorum yemek yemek istesem de lokmaları yutamıyorum. Üzüntü başlayınca boğazım düğümleniyo. Bağırsak sorunlarım oluyor bu problem için bi çok testler yaptırdım bakteri şüphesiyle doktor 7 günlük ağır ilaçlar verdi kullandığımda gerçekten geçti sorun. Dişlerimi sıktığım içinde Çene Cerrahı'na gittim belki faydası olur bu sorunu yaşayanlar için çünkü burda bu durumu yaşayıp yazanları gördüm. Doktor sinirsel olduğunu söyleyip gece plağı verdi. Sabah ağrıyla güne negatif başlamak istemeyenler için çok faydalı. Derin Gevşeme Egzersizleri verdi cd'ler dinlemem için bi çok videolar gerçekten faydası oluyor egzersizlerin. Tekrar egzersizlere başlicam. Bu sıkıntılarımı yine bi dönem ağır geçirdiğim zamanlarda ortaya çıkmıştı yine tekrarladılar.
Sıkıntıya gelince ben aynı dişlerim gibi kendimi sıkarak geçirmeye çalışıyorum durumu. Ağlamak düşünmek hele ki düşünceler vesvese gibi insanı karanlığa çekiyo. Zamana bırakmak hayatı yaşamak gerekirken onca güzellikler varken içim o karanlığı yaşamaya devam ediyo. Yaşantımı çok belli eden biri değilim bi kaç kere rahatlamak amaçlı buraya yazdığım oldu sıkıntılarımı. Bi nebze iyi geliyor ya sonra tek başına kalınca düşünce beni yiyip bitiriyor. Aslında buraya yazabileceğim o kadar çok şey var ki çok uzatmak istemedim. Gelecekte belki bu durumuma gülücem elbette herşey geçici sorunlar sıkıntılar. Allah sabrın mükafatını verir. Allah herkese gönül rahatlığı versin.
Sıkıntıya gelince ben aynı dişlerim gibi kendimi sıkarak geçirmeye çalışıyorum durumu. Ağlamak düşünmek hele ki düşünceler vesvese gibi insanı karanlığa çekiyo. Zamana bırakmak hayatı yaşamak gerekirken onca güzellikler varken içim o karanlığı yaşamaya devam ediyo. Yaşantımı çok belli eden biri değilim bi kaç kere rahatlamak amaçlı buraya yazdığım oldu sıkıntılarımı. Bi nebze iyi geliyor ya sonra tek başına kalınca düşünce beni yiyip bitiriyor. Aslında buraya yazabileceğim o kadar çok şey var ki çok uzatmak istemedim. Gelecekte belki bu durumuma gülücem elbette herşey geçici sorunlar sıkıntılar. Allah sabrın mükafatını verir. Allah herkese gönül rahatlığı versin.
Son düzenleme: