Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merkezden ve hastanelerden uzak avm eczanelerine sorabilirsiniz. Atıyorum Marmara forum avm, emaar avm ya da aqua florya. Genelde buralarda güzellik ürünleri satılıyor. Pek ilaç alan da olmuyor. O yüzden ellerinde kalmış olabilitesi var.
Merkezden ve hastanelerden uzak avm eczanelerine sorabilirsiniz. Atıyorum Marmara forum avm, emaar avm ya da aqua florya. Genelde buralarda güzellik ürünleri satılıyor. Pek ilaç alan da olmuyor. O yüzden ellerinde kalmış olabilitesi var.
son 4-5 aydır yakın arkadaşım için 10 larca eczaneye sordum maalesef yok. Sağlık bakanlığının sitesine yazmışlar sormuşlar gelecek demişlerdi , ama hala yok.
son 4-5 aydır yakın arkadaşım için 10 larca eczaneye sordum maalesef yok. Sağlık bakanlığının sitesine yazmışlar sormuşlar gelecek demişlerdi , ama hala yok.
ben cimerden yazmstm saglık bakanlıgına ilacın ne zaman geleceğine dair bilgi yok demişti ilaç firmasıyla gorustugumdede 2024 yılı sonuna kadar yok dediler bence piyasadan kaldırıldı şükür bende o vesileyle kurtuldum