Atipik otizm

Zpolatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
125
6
48
Atipik otizm tanisi aldi oglum 2 bucuk yasinda usmine tepki vermiyor komutlari yonergeleri almiyor konusmasi yok hircin hatla kabullebemiyorum atipik otizm olan ve tanitiginiz varmi duzeliyorlarmi benim oglum ikiz kiz olan gayet iyi ilerde ayni okula gidebileceklermi cok uzuluyorum lutfen bu durumu atlatan varmi rapor hep kalicakmi

Merhaba, ben özel eğitim öğretmeniyim. Öncelikle ne kadar zor olsada bu durumu kabullenmeniz ve bir eğitime başlamanız gerek. Ne kadar iyi bir eğitim alırsa durumu iyiye gider. Otizm bitmez bu bir hastalık değildir. Rehabilitasyon merkezine ya da bir gölge öğretmene ihtiyacınız var. Lütfen iyi araştırın, ne kadar erken eğitime başlarsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Aklınıza takılan bir soru olursa bana yazabilirsiniz.

Instagram da merfxl hesabını takip etmenizi öneririm.. oğlu otizm tanısı almış. Ama çok güzel ilerleme kaydettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…