atesssss

penguen06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
115
1
45
kizlar yarin oglum 3. ayini dolduruyor ve ilk asisini olucak.( burda asi takvimi türkiye deki ile farkli)
su an asiri tedirginim asidan sonra ates olursa diye.gerci ates düsürücü fitil evde hazir ama yinede korkuyorum.bu konuda tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.mesela ates olursa kac saat sonra olur, yada bebek uyurken uykusunu bölüp atesi ölcülmelimi?

canım aşıya gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü ağrı kesici bir şurup içir ateşi çıkmaz bebeğinde daha huzurlu olur

bende aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup verdim tabi aşıya giderken hepsini geri çıkardı. aşısını olduktan sonra tekrar içirdim. o gün ara ara ateşini ölçtüm. allahtan hiç ateşlenmedi.

bende aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup verdim tabi aşıya giderken hepsini geri çıkardı. aşısını olduktan sonra tekrar içirdim. o gün ara ara ateşini ölçtüm. allahtan hiç ateşlenmedi.

canim oncelikle minisler buyuyo benimkide yarin asi vurulucak.guzelim asi olmadan once sakin hasta olmasin yada ufacik bir hapsirik yada farkliligi gozle sonra asi vurdur yoksa sonuclar daha jkkotu olur bide bebeyini asi vurdurmadan once cok iyi muayine ettir hersey normalse yaptir arkadaslarin dedigi gibi oncesinde surup yada fitil at canim sureklide atesini oc canim.

bence ates cikmadan doktorlar ates düsürücü vermeyin diyo en az 39 derece olmasi lazimmis ama bilmiyom yinede sen bilin

cnm bende cok korktum atesı cıkar dıye eve gelınce hemen ates dusurucu verdım ama atesı cıkmadı sadece o gece atesı makattan 38,5 39 yaskın oldu ama 39 olmadı allaha sukur bakalım onumuzdekı ay ıkıncı asımız var napacaz bakalım ınsallah ondada cıkmaz atesı

X