- 18 Mayıs 2019
- 11
- 9
- 35
- Konu Sahibi Babymomssss
Arkadaşlar merhaba. Oğlum 17 aylıkken Boğaz enfeksiyonu ve hafif ateşle havale geçirdi vücudu susuz kalıp direnci düşmüştü dr hafif atlatmış desende hala gözümün önünde ilk defa böylesini gördüm yaşayan anneler beni çok iyi anlar. Fakat 6 ay sonra gündüz uykusunda uyurken uyku halinde kalkıp oturmuş gözlerini tavana dikip kasılmıştı sadece kafası sonra yan yatırınca kendine geldi uyumaya da devam etti sonrasında çocuk doktorumuza anlattım ve çocuk nöroloji bölümüne götürmemi istedi. Kan ve EEG çekildi ikisi de çok şükür temiz çıktı. Ama beni düşündüren ve üzen şey ise doktorun bunun nöbet olduğunu tekrarlama riskinin %60 olup eğer tekrar olursa ilaca başlayacağımızı ve 2 yıl kullanacağımızı söyledi bu ilaç sadece havaleyi önleme amaçlı olup tamamen iyileştirme ihtimalini de vermedi bize ve yan etkileri okuduğum kadarıyla da oldukça tehlikeli. Şuan çocuğumun vücudu çok sıcak ama ateşi yok öyle gözümüz korkmuş ki hemen Dolven verdim yanlış mı yapıyorum sizce. Sizden ricam böyle benim çocuğum gibi hem ateşli hem ateşsiz havale geçirip tekrarlayan veya tekrarlamayan varsa Bilgi ve deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. Çok korkuyorum ama bu korkuyla da sürekli nasıl yaşanır onu da bilmiyorum. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun daha minicikler çünkü..şimdiden teşekkür ederim