• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydinnnnnnn... Canlar....... guzel bir hafta sonu olsun.. guzel haberler gelsin.. :16::16::16::16::16:

Yeliz usta.. : :9::9::9::9:

bir bardak sut.. bal ekmek.. peynir.. yumurta.. :34::34:
Zorla yanii.. sabah sabah.. hic sevmem yemeyi..

günaydınnnnnnn ateşli hatunlarımmmm:16::16:
Günaydın kor tanem...:16:

Gunaydinnnnnnn... Canlar....... guzel bir hafta sonu olsun.. guzel haberler gelsin.. :16::16::16::16::16:

Yeliz usta.. : :9::9::9::9:

bir bardak sut.. bal ekmek.. peynir.. yumurta.. :34::34:
Zorla yanii.. sabah sabah.. hic sevmem yemeyi..
Seni seviyom, dualarımdasın 1tanem, o değerin katlanacak, gör bak şenliği.
Not: Hergün yazılacak ne yenildiği!!!:40:

Seni seviyom, dualarımdasın 1tanem, o değerin katlanacak, gör bak şenliği.
Not: Hergün yazılacak ne yenildiği!!!:40:

Hayirlisi bakalimmmmmm.. Bende sizi seviyommm cok... eksik etme gurbann.. kizlarina soyle onlarda etsin teyzelerine.. :29:
yazariz.. :56:

Anlatcaz tabiii, eniştemin sırtına bile vurcaz:9::9::9:

Vurun vurun da spermleri iyi üretsin döllesin yumurrtayı:27:

Benim için bittide kocam için bitemiyo bi türlü:52::52: dolaniyo etrafimda:)))

tilki misali geziniyor desene etrafına:27:
son çalışmalar bundan sonra yasaklar başlayacak tadını çıkar:52:

inşallah kuzum bende çok heycanlıyımmm:52::52:

sende benim aklımdasın kuzum arkamdan çekicem senide hayırlısıyla
beraber büyütelim göbüşleri inşallah:16::16:

canım benim transferin oldu mu oluyor mu acaba şu anda?
Rabbim yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsun bebeciklerin:nazar:
ardından da ben gelirsem çok güzel olur tabi:31:

Monbebişimmmmmm
Şükürler olsun Rabbime.....
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Monbebişimmmmmm
Şükürler olsun Rabbime.....
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Evet.....yaaaaaaa bu cok iyiiiiiiiiiiiiii... cok mutluyummm... gelsin yemekler...
hopaa.. :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:49::49::49::49: hamisim hihiii...:9:

Evet.....yaaaaaaa bu cok iyiiiiiiiiiiiiii... cok mutluyummm... gelsin yemekler...
hopaa.. :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:49::49::49::49: hamisim hihiii...:9:
Kuzuuuu cokkk güzel ya şükürler olsun balimmmmm gelsin bebisimiiizzzzz:64::64::64::64::64

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Yelizimmm bebişim bitanem ikizlerimin anası:))) yeni topicin hayırlı olsunn,gzuel haberlerle dolsun, gzuel muhabetler çağlasın aksın gitsin,yeni dostlukalr kurulsun...

kızlar selammmmmmmmmm
29 yaşındayım 1 bucuk senedır denıyorum , her bişeyi yaşadım ama şimdi yelizin arkasından gidiyorum:))ateşte 2. ayım ama
benim tablom kafa karıstırır :)))

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler hepinizi öperim, sağlıklı mutlu guzel hbaerler, dünya guzeli bebekler, hoş sohbetler bizimle olsun:16::16:

Yelizimmm bebişim bitanem ikizlerimin anası:))) yeni topicin hayırlı olsunn,gzuel haberlerle dolsun, gzuel muhabetler çağlasın aksın gitsin,yeni dostlukalr kurulsun...

kızlar selammmmmmmmmm
29 yaşındayım 1 bucuk senedır denıyorum , her bişeyi yaşadım ama şimdi yelizin arkasından gidiyorum:))ateşte 2. ayım ama

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diler hepinizi öperim, sağlıklı mutlu guzel hbaerler, dünya guzeli bebekler, hoş sohbetler bizimle olsun:16::16:
Hoşgeldin canimm yeliz nereye biz oraya onun olduğu yerde neşe eksik olmuyo:16::16::16:

Hoşgeldin canimm yeliz nereye biz oraya onun olduğu yerde neşe eksik olmuyo:16::16::16:

hoşbulduk canımmm,çok şükürki öyle yeliz başkadır :)) inşallah her bırımız sırayla guzel haberı verırız ,guzel sohbetler ederiz:16::16:

kızlar selammmmmmmmmm

Özzzz, kolay tablolar bozar bizi. Sıkıysa çok bilen senin tabloya yorum yapsın ameka.:52::52::52:

monbebemmmmmmm bu sefer inşallah kucağına alacağın günleri de görürsün balımmmm:16::16:

yelizimmm sewwgimmm nabaysııızzz laaaa

Özzzz, kolay tablolar bozar bizi. Sıkıysa çok bilen senin tabloya yorum yapsın ameka.:52::52::52:

evet yaaa yapsın bakayım ne diyo ,valla benım tabloya bakan error veriyo ahahha:)))feriştahı gelsin nolcekki beni bi sen anlarsın:)))

bu arada monbebe hamişmiş saglıkla kucagına alsın inşallah:nazar::nazar::nazar:

Soktun mu parmağını?
boooooooooo !!! hortum aticam ben 9 ay sonra.. mavi mavi :25::25: (ecem yaa ) :9::9::9::9:
bu arada monbebe hamişmiş saglıkla kucagına alsın inşallah:nazar::nazar::nazar:
Cok tesekur ederimm.. sende hosgeldin canim bu arada darisi sana ve isteyen herkese insallah...
monbebemmmmmmm bu sefer inşallah kucağına alacağın günleri de görürsün balımmmm:16::16:
tilililililililiiiiiiiiiiii.... darisi sana lingoooommm
Kuzuuuu cokkk güzel ya şükürler olsun balimmmmm gelsin bebisimiiizzzzz:64::64::64::64::64
sukurler olsun sevgimmmmmm... halay'a kalkmisken seninkinide cekelimm beaaa... :81::81::81::81::81::81::81:

Back
X