• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bıraktım bacım yöntem möntem uğraşmam daha,bak Allah ne güzel sana kalbindekini nasib etmiş...demekki en güzeli kalp güzelliği...maşallah sana da kızlarına da :nazar:
ee bakalım ne var ne yok topiğinde :46:
hamişlerle dolsun taşsın inşallahhh :49::49::49:

Yawru topiğimiz gırgır şamata topiği olcakta daha kendimize pek gelemedik, arkadaşlar eski herkesin 1 koşuşturması var. Kimi hasta kimi ev taşıyo, yoğunluk var. 10 kişi kadarız hepimiz face ve whatsappta da onlineız. Arada gelcez burayada. Bu bölümündeyiz çünkü tüm bu arkadaşlarımızla gebelik fikri oluştuğunda 1 araya geldik, tanıştık. Dostlar canlar, halden anlıyolar ve en önemlisi düşünceli insanlar ve saygılılar:34:

yxlizcim tebrik ederim :nazar::nazar::nazar: kız evlat hayırlı evlattır bizde üç kız kardeşiz
seninde iki kızın olacakmış ne kadar güzellll
Allah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin bahtları güzel olsun :nazar:

yxlizcim tebrik ederim :nazar::nazar::nazar: kız evlat hayırlı evlattır bizde üç kız kardeşiz
seninde iki kızın olacakmış ne kadar güzellll
Allah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin bahtları güzel olsun :nazar:

Amin kuzucum amiiiin, darısı tez zamanda başına ve tüm isteyenlere. Benim hiç kardeşim, ablam yada abim yok. Bana 2 arkadaş gelcek sağlıcakla inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben geldim çok şükür korkularım yersiz çıktı tüpler açık ve korktuğum gibi olmadı çok bir ağrı olmadı yuppi çok sevinçli geldim aranıza hayırlısıyla şimdi gelsin bebişim:16::16::16:
Birde sağlık ocaklarında prolaktin testi yapılıyor mu biliyor musunuz bir o kaldı aklımda ondan şüpheleniyorum onun yüksek olması gebeliğe engel değil mi:17::17::17:

Canimm süper haber.
Nasil rahatladigini anlayabiliyorum m.
Gelsin bebisler.
Bakiliyor canim her teste saglik ocaklarinda.
Önceden yoktu ama artik varmis.

Canimm süper haber.
Nasil rahatladigini anlayabiliyorum m.
Gelsin bebisler.
Bakiliyor canim her teste saglik ocaklarinda.
Önceden yoktu ama artik varmis.

Kuzum senden Allah razı olsun sayende çok rahat geçirdim biraz acıdı bir anlık adet sancısı gibi sonrada geçti hemde çok rahatladım kuzum :16::16::16:
Etek sağlık ocağında bakıyorlar ama anca pazartesi o zamana kadar bekleyemezdim tip merkezinde gittim yaptırdım 4 gibi sonuç çıkacak doktorumu arayip soracağım bakalım inşallah onda da problem çıkmaz bu ay gelir bebişlerimız:17:
Bu arada sende son durum ne kuzum:17:

Kuzum senden Allah razı olsun sayende çok rahat geçirdim biraz acıdı bir anlık adet sancısı gibi sonrada geçti hemde çok rahatladım kuzum :16::16::16:
Etek sağlık ocağında bakıyorlar ama anca pazartesi o zamana kadar bekleyemezdim tip merkezinde gittim yaptırdım 4 gibi sonuç çıkacak doktorumu arayip soracağım bakalım inşallah onda da problem çıkmaz bu ay gelir bebişlerimız:17:
Bu arada sende son durum ne kuzum:17:

En zor kısımları atlattik canim. Gerisi nasip artik.
Ben de27 si gibi adet olurum. Sonra 3 . Günü gidicem.
Klomen baslariz büyük ihtimal sonra da yumyum takibi :)
Bi baslasaydik yumurtlayacam mi yumurtlamayacagim mi cok merak ediyorum.
Bi yumurtlasam cok rahatlayacam.
Gebe kalmasam da yumurtladim en azindan dicem.
Bebem de gelir zaten sonrasinda inşallah.

En zor kısımları atlattik canim. Gerisi nasip artik.
Ben de27 si gibi adet olurum. Sonra 3 . Günü gidicem.
Klomen baslariz büyük ihtimal sonra da yumyum takibi :)
Bi baslasaydik yumurtlayacam mi yumurtlamayacagim mi cok merak ediyorum.
Bi yumurtlasam cok rahatlayacam.
Gebe kalmasam da yumurtladim en azindan dicem.
Bebem de gelir zaten sonrasinda inşallah.

Hayırlısı kuzum Allah gönlümüze göre versin bu ayda mi aşılama olacak kuzum:26:

ayyy tıpkı hayallerindeki gibi iki sanslı kız geliyo yabadaba duuuuuuuuuuuuuu :54::8::8::8:

Canım, kızın olcağını söylemeye geldiğin gün banada dua etmiştin, inşallah seninde kızın olur diye. Kalbin ne temizmiş be arkadaşım, saolasın varolasın...Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

Aminnnnnn :) dualarım hep seninle, sizinle.. Ama o senin kalbinin temizliği.. Allah gönlündekini verdi verdi ne güzellll, hemde bir isterken iki tane :)allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah :nazar:. Hep güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle. Takipteyim :1:

ayyy tıpkı hayallerindeki gibi iki sanslı kız geliyo yabadaba duuuuuuuuuuuuuu :54::8::8::8:

Aminnnnnn :) dualarım hep seninle, sizinle.. Ama o senin kalbinin temizliği.. Allah gönlündekini verdi verdi ne güzellll, hemde bir isterken iki tane :)allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah :nazar:. Hep güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle. Takipteyim :1:

Sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız...:nazar::nazar::nazar:

Hayırlısı kuzum Allah gönlümüze göre versin bu ayda mi aşılama olacak kuzum:26:

canım doktor değiştirdim ben.
o yüzden burdaki ne der bilmiyorum.
hemen aşılama yapmazlar gibi geliyor.
bakalımne diyecekler:31:

günaydın hanımlar:3: kımseler yok mu:19:

Günaydıııııııın canlaaaaaaaaaaar:nazar::nazar::nazar:
Musmutlu 1 hafta sizin olsuuuun:16::16::16:

Günaydıııııııın canlaaaaaaaaaaar:nazar::nazar::nazar:
Musmutlu 1 hafta sizin olsuuuun:16::16::16:

Gunaydinnnn yeliz ve melekleri....
Amin insallah guzel bir hafta olur..:18: yarin cok guzel bir gun olsun insallah..:18:
:16::16::16::16::16::16::16:

Gunaydinnnn yeliz ve melekleri....
Amin insallah guzel bir hafta olur..:18: yarin cok guzel bir gun olsun insallah..:18:
:16::16::16::16::16::16::16:
Yarın olsun, yarın olsun, yarın olsuuuuuuuuuuuun. Kaçta rand?
Günaydın kuzummm bu hafta harika olacak ins.iki haftada olsa kurtuluyorum bu şehirden:52::52:
Bitti mi bacı çamaşırlar, 40ladın mübarek:52::52::52::52:

Yarın olsun, yarın olsun, yarın olsuuuuuuuuuuuun. Kaçta rand?

Bitti mi bacı çamaşırlar, 40ladın mübarek:52::52::52::52:
Yıkama işi bitti bi oda çamaşır katlanmak ve ütülenmek üzere beni bekliyo

topik sessiz kalmış hu huuuu:3:

Back
X