ateşim yükselıyo

gUzeljoe

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2006
155
1
arkadaslar dün akşam üstü şiddetli baş agrısı ve üşüme geldı ve atesım 39 cıktı bıraz sakınledım gece yıne basladı sabaha kadar saat 4gıbı hastaneye gıttık iğne yaptılar düştü atesım soguk soguk terledım şimdi yıne atesım yukselıyo bana ne oluyo sızce :çok üzgünüm:gecekı dr polıkılınığe sevk ettı muayene ol tahlıl fılan dıye bebeğim evde oldugu için okadar saat kalamadım yarın gıderım herhalde korkuyom yaa

allah iyiylik şifa versin canım bebeğinede geçer hastaysan ıhlamur falan iç canım.grip mi oluyosun acaba...

arkadaslar dün akşam üstü şiddetli baş agrısı ve üşüme geldı ve atesım 39 cıktı bıraz sakınledım gece yıne basladı sabaha kadar saat 4gıbı hastaneye gıttık iğne yaptılar düştü atesım soguk soguk terledım şimdi yıne atesım yukselıyo bana ne oluyo sızce :çok üzgünüm:gecekı dr polıkılınığe sevk ettı muayene ol tahlıl fılan dıye bebeğim evde oldugu için okadar saat kalamadım yarın gıderım herhalde korkuyom yaa

Cnm senin kırkın çıktımı? Kırkın çıkmadıysa belki lohusalıkta oluyo ya sıtma tutmuştur. Lohusayken aynılarını yaşamıştım. Hatta ateşim çok yüksek diye bebeği emzirmek istemedim, dr.umu aradığımda emzirebilirsin dediğini hatırlıyorum. Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin ki bebişine daha iyi bakabilesin annesi.

canım benim lohusalıktandır bencede,banada olmustu cünkü göğüslerinin cok dolu olmamasına dikkat et oda ates yapıyor cunku,umarım iileşirsin

X