Ateşim çıktı... Süt gelmesinden olabilir mi?

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
19 gün önce doğum yaptım. Dün gece ateşim 38.5 tu. Sol göğsümde de sancı vardı, dokunamıyordum. Arada sırada süt doldğundan mıdır nedir sertleşiyor ve ağrıyor göğüslerim. Acaba ateşe neden olan şey de mi bu? Siz de böyle bir şey yaşadınız mı?

Emzir yada göğsünü sağ, boşalt. Göğüs süt dolarsa hem sancı yapar hemde ateş. Aslında önemli bir mevzu. Sakın göğsünü öyle taş gibi bırakma.

canım süt ateş yapar lohusalık döneminde benimde çok çıkardı ateşim. bol bol emzir acısada tek çözümü bu yoksa göğüslerin sancır

benim doğumdan 3 gün sonra çok ateşim çıktı.meğer enfeksiyon geçiriyormuşum.2 gün hastanede antibiyotik tedavisi gördüm.ameliyat oldum.süt gelmesi de ateş yapar ama.sen yinede doktora git.bi kontrol ol.ben çok sıkıntısını çektim

canım ben 2 ay çektim onu süt fazla olunca ve bebek daha küçük fazla ememiyordur birikince ateş yapar hatta benim göğsümün içinde top top bezeler olurdu en iyi çare bebek uyuduğunda yada fazlasını emmediğinde bi elektrikli makine alıp sağmak ben öyle yaptım ve sağdığım sütün bi kısmını difrize attım bikısmını gene aynı gnde bebeğime içirdim arada gene sağıp atıyorum difrize kahvaltılarına falan katıyorum bebeğim 15 aylık.sende bence öyle yap.bebeğinle mutluluklar.

sık sık bebeğini emzirmelisin ve henüz çok küçük olduğundan göğüslerini tamamen boşaltamaz.bu yüzden de emzirdikten sonra göğüslerin boşalana kadar sağmalısın.Şimdilik ağrını geçirmek için ılık havluyla kompres yapabilirsin ya da ılık duş yapabilirsin

Göğsün acıyıp bide ateş varsa muhakkak dr a git benimde aynıydı , antibiyotik tedavisiyle geçti acılarım. Göğüs iltihap kapıyor eğer tedavi edilmezse ameliyata kadar gidebiliyormuş. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…